Законодателни инициативи за решаване на проблемите на туристическия бранш обсъдиха

...
Законодателни инициативи за решаване на проблемите на туристическия бранш обсъдиха
Коментари Харесай

Националният борд по туризъм и ДПС обсъждат законови промени

Законодателни начинания за решение на проблемите на туристическия отрасъл разискаха на среща представители на парламентарната група на Движение за права и свободи и на Националния ръб по туризъм, оповестиха от пресцентъра на партията.

В срещата участваха заместник-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов, Адлен Шевкед, заместник-председател на комисията по икономическа политика и нововъведения, Небие Кабак, член на комисията по туризъм и доцент Петър Чобанов, член на комисията по бюджет и финанси. На диалозите участваха Полина Карастоянова, изпълнителен шеф на Националния ръб по туризъм, Мартин Захариев, зам.-председател на УС на борда и юрист Янита Тончева.

Тримата сложиха въпроси, засягащи туристическите организации. Те означиха и дефицитите в закона за туризма и показаха своите оферти за промени в законодателство, както и своите оферти за актуализация на бюджета в бранш туризъм.

Представителите на Националния ръб по туризъм показаха своята поддръжка и подготвеност за подпомагане с експертиза при реализирането на съответни политики, които биха укрепили сектора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР