Законът за личната помощ е влязъл в коалиционното споразумение и

...
Законът за личната помощ е влязъл в коалиционното споразумение и
Коментари Харесай

Помните ли тази от „Системата“ на Мая Манолова!? Пак я активираха, сега да плюе БСП и Кирил Петков

Законът за персоналната помощ е влезнал в съдружното съглашение и би трябвало до 3 месеца да бъде изменен. Два месеца минаха обаче и нищо не се прави по него. Или се прави, само че не транспарантно. Този закон през 2018 година го внесе Българска социалистическа партия, само че през днешния ден социалистите позорно мълчат.  На 19 януари Има Такъв Народ го внесе, само че развиване няма. Никакво! Това съобщи пред Lupa.bg Вера Иванова от „ Системата ни убива “.


Интересното е, че съратничката на Мая Манолова я нямаше никаква няколко месеца. Сега се заприказва, че кюстендилската усойница ще хапе живо месо от Българска социалистическа партия, с цел да прави нов президентски план и Вера Иванова към този момент е в ефир и плюе ли плюе по актуалната власт и хвали Румен Радев.

По думите й служебното държавно управление е направило доста за хората с увреждания. С идването на новите ръководещи нещата катастрофираха. „ За този парламент хора с увреждания няма. Говори се за пенсионери, които живеят под линията на беднотия, само че никой не приказва, че под линията на беднотия – ЖИВОТ НЯМА. Ти си починал! Социалната пенсия е 170 лева “, напомни Иванова.

„ Има Такъв Народ внесе нашите ремонти преди 2 седмици в Народното събрание. Те са в Социална комисия. Председателят й Искрен Арабаджиев въобще не ги планува за гласоподаване. Питаме се, за какво има срещу хората да имат асистенти събота и неделя и те да не стоят гладни и жадни? “, пита Вера Иванова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР