Зак Норман, актьорът, най-известен с ролята на помощник на Дани

...
Зак Норман, актьорът, най-известен с ролята на помощник на Дани
Коментари Харесай

Холивуд осиротя, отиде си емблематичен актьор

Зак Норман, артистът, най-известен с ролята на асистент на Дани де Вито в сантименталната комедия " Романс за камъка “, умря на 83 години.

Дъщерята на Норман, Лори Зукер Брилър, отдаде респект на татко си в обява във Фейсбук. " Където и да отидеш, знам, че ще го направиш по-хубаво място. Ти беше най-енигматичният човек, където и да отидеш. Най-добрият татко, брачен партньор, дядо и другар, ти донесе толкоз доста смях и обогати живота на всички ни “, написа тя.

Роден като Хауърд Джеролд Зукър в Бостън, Масачузетс, Норман беше музикант, комедиант, артист, продуцент и колекционер на творби на изкуството в продължение на шест десетилетия.

След като се появява в пиеси отвън Бродуей през 60-те години на предишния век и по-късно основава сполучлива кариера като стендъп комедиант на турне, той се насочва към филми – изключително тези на режисьора Хенри Джаглом, като " Tracks “ (1977), " Sitting Ducks “ (1980) и “Babyfever ".

Най-известната му роля е, че той играе братовчеда Айра на търговеца на антики в " Романс за камъка “ на Робърт Земекис с Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър и Хари в " Cadillac Man “ от 1990 година с Робин Уилямс и Фран Дрешър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР