Захарният наследник Александър Нико“ Фанджул — който беше арестуван миналата

...
Захарният наследник Александър Нико“ Фанджул — който беше арестуван миналата
Коментари Харесай

Наскоро арестуваният захарен наследник Александър „Нико“ Фанджул също беше арестуван през април по друго обвинение в домашно насилие в Палм Бийч

Захарният правоприемник Александър „ Нико “ Фанджул — който беше задържан предходната седмица за хипотетично удушаване на жена — също беше задържан в Април предходната година за различен случай с домашно принуждение, съгласно полицията в Палм Бийч.

Милиардерското семейство на Fanjul има Florida Crystals и Fanjul Corp, конгломерати за захар и недвижими парцели в Съединени американски щати и Доминиканската република.

На 22 април той беше задържан в дома си в Палм Бийч, Флорида, съгласно отчет, откакто приятелката му се обадила на управляващите, потвърждавайки, че захарният правоприемник я е „ свалил на земята “.

Двойката е пила по-рано в суши заведение Echo, когато Фанджул твърди, че е направил „ вулгарни изявления за предходни произшествия сред тях “, съгласно копие от клетвената декларация за евентуална причина за домашно принуждение в окръг Палм Бийч, получена от Page Six.

Неидентифицираната жена съобщи в клетвената декларация, че нещата са ескалирали и тя влезе в дома му, с цел да вземе ръчната си чанта Louis Vuitt...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР