Загубата на близък човек е нещо, което трудно можем да

...
Загубата на близък човек е нещо, което трудно можем да
Коментари Харесай

Какво задължително се прави с вещите на починал човек?

Загубата на непосредствен човек е нещо, което мъчно можем да приемем и да свикнем с неналичието му. За страдание животът не е безконечен и рано или късно ни се постанова да се сбогуваме с близки до сърцата си хора.

Какво обаче би трябвало да сторим с техните движимости, ще разберете от днешната публикация.

На някои хора им е мъчно да се разделят с умрелия и по тази причина избират да задържат неговите движимости. Други вземат решение да ги изхвърлят или раздадат, с цел да отмият част от болката си. Има някои неща, които вярващите би трябвало да съблюдават, в случай че желаят да изгонят неприятната сила и по-лесно да се оправят с болката.

Какво е редно да създадем с движимостите на умрял човек?

В никакъв случай не трябва да продавате движимости на умрял човек. Това е строго неразрешено, в случай че не става въпрос за недвижимо имущество. В случай, че извършите това, може да ви настигне неприятна болест.

Не е признато още движимостите да бъдат раздавани единствено на един човек. Ако въпреки всичко решите да сторите това, раздайте ги на няколко души.

В случай, че покойникът има по-малки братя или сестри, то предметите, оставени от него, не трябва да се раздават на тях, тъй като другояче може да ги сполети неволя.
 8 неща, които се случват с нас след гибелта 8 неща, които се случват с нас след гибелта
Мнозина се питат какво се случва с нас след гибелта. Има оповестени редица публикации, писания и книги по този въпрос, които са написани н...

Хората, на които в никакъв случай не им се е налагало да преминат през сходно тестване, а точно да погребат непосредствен родственик, не знаят къде могат да дарят или оставят облеклата.

Съществуват редица благотворителни организации, които ще ви спомага. Отделно от тях, можете да ги дарите и на църквата, както и да ги раздадете на другари.

Що се отнася до това по кое време е редно да се подаряват или раздават облеклата, не съществува еднопосочен отговор. При всички случаи не е добра концепция да го вършиме преди 40 дни след гибелта.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР