Загуба на контрол е довела до пътния инцидент, станал в

...
Загуба на контрол е довела до пътния инцидент, станал в
Коментари Харесай

Разкриха причината за катастрофата с трима загинали в Хасковско

Загуба на надзор е довела до пътния случай, станал в понеделник край стамболовкото село Пчелари, в посока към село Маджари, при който починаха трима младежи. Това оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Хасково, съобщи Българска телеграфна агенция. 

До трагичния край се стигна, откакто тримата самокатастрофираха с лек автомобил „ Мерцедес “ в дребните часове на 7 август. Двама от тях бяха умряли на място, а третият – в колата за спешна помощ, по пътя за болничното заведение. Съобщение за произшествието е получено на незабавния телефон 112 в 3:13 часа на 7 август.
-->
От полицията прецизират, че 25-годишният лидер на автомобила, който е от село Силен, е изгубил ръководство над колата, излязъл е в ляво по посока на придвижването и се е блъснал в дърво, след което се е преобърнал в крайпътна равнища. От удара на място умират лидерът, возещият се до него 27-годишен от село Пчелари и 16-годишен от Хасково пасажер, седящ откъм гърба. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В памет на тримата починали, със заповед на кмета на община Стамболово, вчерашният 7 август и днешният 8 август бяха оповестени за дни на печал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР