Загрявката е от 10.00 ч. на пешеходната артерия на София

...
Загрявката е от 10.00 ч. на пешеходната артерия на София
Коментари Харесай

„Нестле за Живей активно! Танцувай с нас!“ стартира с експлозия от ритми

Загрявката е от 10.00 ч. на пешеходната артерия на София – „ Витошка “ с треньор Алфредо Торес, а стартът в 11.30 в Южния парк
Утре, 14 май е стартът на самобитния танцов маратон. Загрявката е от 10.00 ч. на пешеходната артерия на София – „ Витошка “ и пресечката със „ Солунска “ с треньор Алфредо Торес, а формалният старт е от 11.30 в Южния парк, на алеята до фонтаните.

Символично разкриване на самодейността ще създадат изпълнителите на националния фолклорен отбор „ Филип Кутев “, които са планували и музикален подарък за участници и фенове – омагьосващо осъществяване на каба гайда.

Мащабното предизвикателство одобриха и Master of the Dance. Формация, почнала с 15 танцьора, през днешния ден фамилията на мастърите на танца надвишава 2 000 и се гордее с повече от 2 000 изнесени концерта на българска и интернационална сцена. Утре ще ни провокират с изненадващи осъществявания на национални танци и зумба.

Група DIY се отличава с любовта към корейската музика и просвета. Основана в края на 2014 година, взела участие в редица събития и състезания и притежател на голям брой награди, тя също ще се опита да завоюва сърцата на публиката на следващия ден.

Малките звезди от Diva Zone са подготвили микс от брейк денс, хип-хоп и съвременен балет.

На сцената на „ Нестле за Живей интензивно! Танцувай с нас! “ ще се качат и представители на детската школа на Балет Nova – Nova Kids. Балет Nova е повече от 15 години на сцената. Сред тях са едни от най-популярните лица на танцовото изкуство в България. Били са на една сцена със международни звезди като Риана, Джей Ло и любимци на българската аудитория като Абсурд, Ицо Хазарта и Криско.

Ориенталски танц и етно фюджън фолклор ще показа танцова групировка „ Емира “. Те имат 10 години опит на българска и задгранична сцена. Участват  в разнообразни танцови планове и телевизионни медии. Познати са и от участията им в предаването " Като две капки вода " и шоуто на Николаос Цитиридис.

Децата от клуб по спортни танци Денс Меджик ще показват латино танци. Възпитаници са на Мариета Чалъкова и Калоян Петков - двукратни вицешампиони на България.

Няма да липсва даже и балет. International Dance Academy 360º ще сложи точка на формалния танцов маратон, а до момента в който журито заседава кои реализатори са спечелили сърцата на публиката и са предиздвикали максимален брой фенове да танцуват с тях, е планувано финално предизвикателство – най-активната ръченица, а издържалите най-дълго в ритъма на танца ще бъдат зарадвани със специфични изненади.

Танцовото предизвикателство одобриха още и олимпийският медалист и Невяна Владинова - втори вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, представители на шоу бизнеса и инфлуенсъри.

„ Когато се движим и танцуваме, в действителност поддържаме връзка и се разбираме на един език, без значение кои сме, къде се намираме, с кого сме. Вярваме, че на следващия ден дружно ще превърнем София в най-танцуващия град и ще спечелим сърцата на още повече хора за идеята на дейния живот по един извънредно занимателен и наличен метод “, показа Нели Ангелова, управител „ Комуникации “ Нестле Югоизточен Пазар.

За положителното въодушевление на всички са приготвени и специфични изненади от обичаните марки на, измежду които Nescafe 3in1, Nescafe Dolce Gusto, KitKat, Purina, MAGGI и, а минералната вода Pirin Spring ще подсигурява и положителната хидратация на всички танцуващи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР