Заедно със зеленото, този ярък цвят отбелязва ярко присъствие в

...
Заедно със зеленото, този ярък цвят отбелязва ярко присъствие в
Коментари Харесай

10 идеи как да включим оранжевото в есенния стайлинг

Заедно със зеленото, този ослепителен цвят отбелязва блестящо наличие в street style модата по време на Седмиците на модата. Направи го още през август, когато беше тази в Копенхаген. Прави го и в този момент някъде сред Милано и Париж. Онова оранжево, което е в най-яркия си и кондензиран колорит и което сигурно се откроява, даже и когато е единствено под формата на аксесоар.
               

Да, чифт високи токчета, елегантна чанта или цветно украшение (със сигурност ще го откриете на ) е са най-лесният метод да го включим в есенния си стайлинг. Но надалеч по-впечатляващо е, в случай че изберем оранжевото за oversize или риза, костюм и даже мини рокля. По този метод сигурно ще прибавим нотки прохлада в мрачните и дъждовни есенни дни.
               

Не по-малко стилни комбинации се получават от комбинирането му с други ярки цветове, измежду които са нюансите на, лилавото и даже аленото, както ни демонстрират и инфлуенсърите, които следим. Тази есен обаче изненадващо виждаме оранжево в един аутфит с розово. Доста дръзка композиция, само че извънредно стилна, по тази причина си заслужава да й дадем късмет.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР