Заедно със скорошното обновяване на дизайна на Gmail, бе реализирана

...
Заедно със скорошното обновяване на дизайна на Gmail, бе реализирана
Коментари Харесай

В десктоп версията на Gmail ще има възможност за спиране на Smart Reply

Заедно със скорошното възобновяване на дизайна на Gmail, бе осъществена и функционалността за интелигентни отговори Smart Reply . Новата функционалност Smart Reply употребява надълбоко машинно образование за автоматизираното основаване на бързи отговори според от подтекста. Потребителите могат да изпират някои от тях, с цел да не губят време да ги набират на клавиатурата.

Но тази функционалност бе разкритикувана от страна на потребителите, тъй като от време на време предлага напълно неуместни разновидности на отговорите. Не постоянно е съгласуван подтекста на известията, а препоръчаните разновидности постоянно не подхождат на формалния звук на писмото. Гугъл се вслуша в мнението на потребителите и даде опция за независим избор, дали да се появява Smart Reply. През идващите няколко седмици всички консуматори ще получат опцията да изключват Smart Reply в Gmail. Да отбележим, че потребителите на мобилното приложение към този момент имат опция да изключват новата функционалност.

Едновременно с това Гугъл разгласи, че експертите на компанията са подобрили работата на функционалността Smart Reply. Подобрени са логаритмите за унищожаване на най-неприемливите разновидности на бързите интелигентни отговори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР