Заедно със съпруга ми сме заедно още от 10-ти клас,

...
Заедно със съпруга ми сме заедно още от 10-ти клас,
Коментари Харесай

Фандъкова показа ученическата си любов



Заедно със брачна половинка ми сме дружно още от 10-ти клас, историята ни в действителност е като за филм. Бяхме в една компания и се случи, одобрявам го от този момент и до момента. Това призна в утринния блок на bTV претендентът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Тя гостува със своя брачен партньор Юри Фандъков и споделиха забавни моменти от своя взаимен живот.

Педиатър съм. Работя в софийска болница, имам частна процедура. Йорданка е хубава жена и това притегля вниманието. С времето обаче откриваш и другите неща. Нейното главно качество е разбирателството, аз съм по-сербез, разкри Юри Фандъков.

Надявам се да сме били положителни родители. В свободното си време постоянно гледаме да сме с внуците. За страдание нямам време да им оказвам помощ с уроците. Майка им се грижи за тези неща, сподели Фандъкова. Тя съобщи още, че се радва от обстоятелството, че учениците й пазят положителни мемоари и поддържат контакти с нея.

Аз бях млад преподавател, само че непоколебим. Всички мои възпитаници съумяха в живота. Много от тях отпътуваха в чужбина, само че най-хубавото е в този момент, че се връщат и не престават развиването и в София, радва се кандидат-кметицата.

Признавам, че спрямо Йорданка не бях толкоз добър родител. Аз постоянно съм бил по-строг и имах много пререкания с щерка ни, а Йорданка постоянно споделяше - "Успокой се, това е един елементарен тийнейджър”, призна Юри.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР