Заедно можем да постигнем велики дела, каза президентът на САЩДушата

...
Заедно можем да постигнем велики дела, каза президентът на САЩДушата
Коментари Харесай

Речта на Байдън: Душата ми е за обединение

Заедно можем да реализираме велики каузи, сподели президентът на Съединени американски щати
Душата ми е за обединяване на Америка. Това сподели в първата си тирада като 46-и президент на Съединени американски щати Джо Байдън, минути откакто постави клетвата си. Той произнесе 35-те обвързващи с нацията думи над фамилна библия от 1893 година

Ето какво сподели Джо Байдън:

Това е денят на решимостта. Америка мина през провокациите и съумя да ги преодолее.

Гласът на хората беше чут и още един път потвърди, че демокрацията е скъпа. Крехка е, само че демокрацията ще пребъде.

Зная, че нашата конституция ще пребъде, че силата на нашата нация ще пребъде, както сподели президентът Картър, с който разговарях през вчерашния ден. Всички ние се заклеваме с клетвата, която на първо време е положена от Джордж Вашингтон. Всичко зависи от нас и ние, народът, търсим по-доброто. Нашата нация е велика. Продължаваме напред, следва доста в тази зима на рискове. Има доста, което би трябвало да се поправи, да се излекува, да се построи и да се завоюва.

Съединените американски щати са изправени пред сили, които би трябвало да бъдат победени, а за задачата са нужни освен думи, а всичко, което може да даде демокрацията и единството.

Цялата ми душа е вложена в обединяването на Америка, на нашия народ и нашата нация. Обединение, с цел да се борим против враговете, омразата, беззаконието, безработицата. Ако се обединим, може да реализираме велики неща, да оправим грешките, да се оправим със смъртоносния вирус. Може да изградим междинната класа, да осигурим расова правдивост и Съединени американски щати да се трансфорат във водещата мощ на положителното в света.

За нашето обединяване не е належащо да има безпорядък, това е исторически миг на рецесията и провокациите и единството е пътят напред. Нека в този миг да бъдем съединените обединени американски щати. Никога няма да се провалим в Америка. Действаме обединено и дано на този ден дадем ново начало. Да се чуваме и виждаме един различен, да демонстрираме почитание един към различен. Не е належащо да изгорим всичко по пътя си. Всеки спор не трябва да е причина за война. Трябва да отхвърлим културата на операцията. Нека Америка бъде по-добра, аз съм уверен, че е по-добра!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР