Задавали ли сте си някога следните въпроси: Защо един човек

...
Задавали ли сте си някога следните въпроси: Защо един човек
Коментари Харесай

Никой не може да се скрие от Закона на Разума или да го заобиколи с измама

 4

Задавали ли сте си в миналото следните въпроси: Защо един човек е богат, а различен е бедняк?
Защо един успява  в бизнеса, а различен в същия бизнес се проваля? Защо един човек се изкачва стремглаво нагоре по служебната стълба, а  различен цял  живот работи  старателно и не реализира нищо значимо? Защо един човек има  огромна, първокласна къща, до момента в който различен живее в порутена колиба?

Защо се получава по този начин, че вярата на един човек го прави богат, а вярата на другия му носи беднотия, заболявания и провали?

Отговорът на тези и други сходни въпроси се крие в метода, по който употребявате Законите на вашия разсъдък.

Има един общ за всички хора разсъдък. Няма два  – просто този разум  има две етапи на интензивност. Вашият умишлен разсъдък е  аргументиращ разум; тази  фаза, която претегля,  проучва, подлага на сериозен обзор, изследва, деликатно преглежда и прави заключения  и взима решения.

Например, когато избирате  книга, къща, метод на живот и така нататък, вие решавате със съзнателния разсъдък. Състоянието на нашето схващане постоянно се демонстрира в действителния живот. А подсъзнанието взе участие в процеса на оценка на вашите мисли – положителни или неприятни, същински или лъжливи, само че то дава отговор според от характера на вашите  мисли и внушения.

Вашето подсъзнание приема това, което му внушавате или  това, в което умишлено вярвате. То нищо не обмисля  до края, както това прави съзнателният разсъдък. То не спори с вас и нищо не разисква.

Например, в случай че вие умишлено допускате,  че една или друга мисъл е истинна – въпреки и да е лъжлива – подсъзнанието ви ще я  одобри за истина и ще работи в посока на формиране на резултати, които сигурно ще последват.

Ето за какво, в случай че му  вършиме неправилни внушения, то ще ги одобри за истина, и след известно време ще ги приведе към  осъществяване във тип на условия, условия и събития. Подсъзнанието постоянно се назовава индивидуален разсъдък, който възприема околната среда, без значение от петте ви сетива.

В подсъзнанието са  съсредоточени вашите страсти и места за предпазване на паметта. За да накарате подсъзнанието да работи във ваша изгода, единствено би трябвало да му внушите нужната концепция. Давате заповед и подсъзнанието стартира да възпроизвежда концепцията, записана в нея.

И по този начин – Законът на вашия разсъдък гласи: всичко, което се случва в живота ви, е реакция на подсъзнанието, всички тези мисли и хрумвания, които имате в съзнанието си.

Знайте, че мисълта ви е съзидателна, че това,  което чувствате, вие притегляте към себе си, и това, което рисувате в своето въображение, се трансформира в действителност, че всичко запечатано в подсъзнанието ви ще се проектира върху тримерен екран във тип на форми, функционалности, феномени и събития.

Когато съзнанието и подсъзнанието ви  са в естетика, резултатът е:  здраве, мир, наслада и благополучие. Всичкото зло на  този свят, болежка, страдалчество, беднотия, войни, престъпност и заболявания се случват поради нехармоничната  връзка между  вашето схващане и подсъзнание.

Съюзът на вашият съзнателен  и несъзнателен разсъдък,  вашите мисли и усеща,  създават  ориста ви. Това е повода за всяко съответно нещо на света. Не забравяйте:  това, за което вашето  схващане и подсъзнание са в естетика, неизбежно се осъществя. Ето за какво всяка концепция, облечена в страсти, които вие  чувствате като същински, би трябвало и се  извършва.

Всичко, което  реализираме, и всичко, което не съумяваме да реализираме, е директен резултат от нашите мисли. Oт нашите мисли зависи това, в какво  се трансформираме.

Единственият метод, посредством който можем да израснем духовно, нещо да завоюваме и нещо да реализираме – е да се издигнем на по-високо равнище на мислене. И единствената причина да сме слаби, презрени и нещастни,  е отвод или отвращение да издигнем личното си мислене на по-високо равнище.

Ако се появи някакъв проблем,  го погледнете като натурален сигнал, показващ, че имате грешно  мислене в тази обстановка. След това променете  мисленето си, и непрестанно следвайте тази нова посока.

Всичко, което изпитваме е  резултат на подсъзнателните ни  убеждения и догатки. Всички условия, събития и усеща, които вие се постанова да изпитвате, са математически тъкмо възпроизвеждане на облиците на  подсъзнанието – убеждения и обусловености.

Не забравяйте, че решението на казуса е в самия човек. Външно въздействие  не може да повлияе на метода на мислене на индивида. Мислите ви са единствено ваши, единствено вие сте основател на ориста си. В съзнанието ви е заключена  мощ, която ще ви помогне да се преобразите, а благодарение на подсъзнанието можете да измененията живота си към по-добро.

Вие непрекъснато пишете книгата на живота си, тъй като вашите мисли се трансформират във ваш витален опит. Това, което пишете вътре в себе си, се случва с вас извън. Веднага откакто напишете нещо в подсъзнанието си, то  е готово да реалокира планини, с цел да може написаното вие да го преживеете в живота си като справедлива верига от условия и събития. Записвайте  в подсъзнанието си  верните хрумвания и градивни мисли, тъй като „ човек става това, за което  мисли по цели дни. “

Духът и разсъдъка във вас са повода, а  външният свят – това е разследване. Вашето тяло (физическото ви тяло, околната среда, портфейла ви, обществения статус и взаимоотношенията с хората) – това е математически тъкмо отражение на вашия нормален метод на мислене и въображение. С други думи, вие сте  изразено разбиране.

Вие не може да се скриете от Закона на Разума или да го заобиколите с   машинация. „ Според вярата ви ще ви се даде “, а вярата  – това е  мисъл в разсъдъка.

След като се научите да влизате в контакт с чудотворната мощ на подсъзнанието си да я освобождавате, ще можете да извършите вашия  живот с такива количества благосъстояние, здраве и благополучие, за каквито преди не сте смеели даже да си мечтаете. За да извършите това, вие не би трябвало да завладявате  тази сила; вие към този момент я притежавате. Но вие би трябвало да се научите по какъв начин да я използвате; би трябвало да я разберете, а по-късно да я прилагате в всекидневието си.

Започнете да ръководят своите мисловни процеси, и ще можете да употребявате силата на подсъзнанието за  всеки проблем, като умишлено си сътрудничите  с Безграничната Сила и Всемогъщия Закон, който знае всичко на света.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР