Задържаният за двойното убийство в столичния кв. „Надежда” Викторио Александров

...
Задържаният за двойното убийство в столичния кв. „Надежда” Викторио Александров
Коментари Харесай

Задържаният Викторио твърди, че не помни нищо за двете убийства


Задържаният за двойното ликвидиране в столичния кв. „ Надежда” Викторио Александров към този момент е изместен в Министерство на вътрешните работи болница. Пред Нова телевизия родителите му демонстрираха писмо, което настояват, че е написано от сина им. То е предадено на полицията. В него Викторио е написал, че доста обича детето си и че няма да разреши да му се случи нищо неприятно. Тепърва ще се прави графологична експертиза, от която ще стане ясно дали убийствата са били авансово планувани.

Пред проверяващите той твърди, че продължава да не помни за двете убийства. Не помнел, че пътувал и до бензиностанцията, където прострелва детето си. Обвиненията против него са три – за убийството на Дарина, на детето и за насила във връзка с таксиметровия водач.

Какво тъкмо е предиздвикало 26-годишният Викторио Александров да извърши двойното ликвидиране към момента е рано да се каже. Не се знае и дали е бил под въздействието на опиати. Ясно е обаче, че в четвъртък Викторио подава тъжба против жена си. Тя е за душевен тормоз.

След като излязоха детайлите по случая, остана въпросът можел ли е таксиметровият водач да се намеси и да избави живота на детето.

Според психиатърът доктор Веселин Герев повода за убийството е ревнивост. През последните пет години Викторио Александров е работил в частна охранителна компания. От там отхвърлиха коментар пред камера, само че ни увериха, че при постъпването си на работа 26-годишният мъж е минал сполучливо през психотест.

В четвъртък ще се гледа мярката за неотклонение на арестувания за убийствата.

Само от началото на тази година 22 дами са били убити от своите някогашни или сегашни сътрудници. Данните са на Българския фонд за дамите на база медийните изявления. В тази статистика влиза и убитата Дарина. Нейната щерка Никол също стана част от черната статистика. Според фонда за дамите от началото на годината три деца са били убити от личните си татковци.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР