Задържаният за четворното убийство в Каспичан в сряда е направил

...
Задържаният за четворното убийство в Каспичан в сряда е направил
Коментари Харесай

Нападателят от Каспичан направил пълни самопринания, повдигат му обвинения

Задържаният за четворното ликвидиране в Каспичан в сряда е направил цялостни признания. Убиецът се споделя Петър и е на 64 години и не е освидетелстван, каквато беше в началото тиражираната версия.
 Убийството в Каспичан: Жертвите са стара двойка и двете им деца, арестуваха техен комшия (обновена)  4 натрупа открити в къща в Каспичан
В сряда, след сигнал от близка на жертвите, полицията откри труповете на възрастно семейство - мъж и жена на 81 и 70 години, и техните наследник и щерка, на 46 години и на 48 години. В наличието на правосъден доктор по телата им са открити пострадвания, породени най-вероятно с нож или секира.

Нападателят е племеник на убития възрастен мъж, а сред тях имало спор за парцел.

Очаква се прокуратурата да повдигне през днешния ден две обвинявания - арестуваният ще дава отговор пред съда за гибел на повече от две лица и за гибел по изключително непосилен за жертвите метод.

Прокуратурата ще изиска 64-годишният мъж да остане за непрекъснато в ареста. Днес и на следващия ден ще бъдат направени аутопсиите, които ще дадат още данни за закононарушението. 

64-годишният нападател постоянно злоупотребявал с алкохола и полиция към този момент един път се е намесвала в препирня сред убития възрастен мъж и племеника му.

През 2015 година е получeн сигнал, подаден от хора от Каспичан, за фамилен скандал в същото семейство, което беше открито убито в сряда, сподели по-рано през днешния ден пред Нова твЯлчъм Расим, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Шумен. Тогава и двете страни са били предизвестени от полицията с протоколи, като е трябвало да решат разногласията си по правосъден ред.

Убиецът е пенсионер, живее от три години в Каспичан, като по данни на близки и познати не е контактен и постоянно използва алкохол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР