Има задържан за жестокото убийство на мъж в пловдивската Арман

...
Има задържан за жестокото убийство на мъж в пловдивската Арман
Коментари Харесай

Мъж с 22 криминални регистрации и 6 месеца трудов стаж убил съкварталец заради 20 лева в Пловдив - 112

Има арестуван за жестокото ликвидиране на мъж в пловдивската " Арман махала " в понеделник. Арестуваният е 48-годишен мъж, който има общо шест месеца трудов стаж в живота си. Освен това е с 22 престъпни регистрации и три пъти е осъждан. 

Това стана ясно на брифинг на прокуратурата и полицията в Пловдив, откакто на. Наблюдаващият прокурор Мирослав Йосифов изясни, че сигнал за убийството е подаден към 6 ч. сутринта на 20 февруари. 

Мъжът е арестуван в четвъртък сутринта, откакто е търсен четири дни. Всички престъпни регистрации са за обири, а последната му присъда е през 2002 година Причината за убийството е спор за 20 лв.. 

В спора са взели участие петима души, след които и потърпевшият мъж. Разпитаните очевидци обяснили, че причинителят и умрелият са се скарали поради 20 лв.. На 19 вечерта всички използвали алкохол в заведение. Тогава зародил спор, като потърпевшият блъснал два пъти причинителя, който си тръгнал.

След 10 минути задържаният се върнал с 18-сантиметров кухненски нож. Започна да наскърбява потърпевшия, който, обиден, стана и отишъл до него.

Двамата се сборичкали и паднали на земята. Един от мъжете с тях видял ножа и се опитал да разтърве биещите се. След като останалите също забелязали ножа, се уплашили и си тръгнали. Дълбока рана в корема води до кръвоизлив и гибел след пронизване с нож ".

След като арестуваният умъртвил съперника си, взел телефона му и го заложил, а парите проиграл в казино. Откраднал му и ръчен часовник, който опитал да продаде, само че не е съумял.

Мъжът е търсен в продължение на четири дни. Близките му също не са имали контакт с него, защото е бил без телефон.

В четвъртък са издигнати контролно-пропускателни пунктове в " Арман махала ". Започната е инспекция " дом по дом ", в резултат на което причинителят е арестуван. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР