Задържаният на автомагистрала Тракия“ 23-годшен полицай и друг път е

...
Задържаният на автомагистрала Тракия“ 23-годшен полицай и друг път е
Коментари Харесай

Задържаният 23-годшен полицай и друг път е превозвал мигранти


Задържаният на автомагистрала „ Тракия “ 23-годшен служител на реда и различен път е превозвал мигранти. Това е признал самият той след задържането си, споделиха на брифинг проверяващите.

Заявил е, че съжалява за това, което е направил, само че е признал, че и различен път е превозвал мигранти. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване.



Полицаят е карал микробуса с униформа. След като е бил спрян, се е легитимирал със служебната си карта, евентуално разчитайки, че по този метод ще отклони инспекцията на транспортното средство.

Установено е, че е чиновник на бранш „ Специализирани полицейски сили “ към Столична дирекция на вътрешните работи. Той е от Перник и от към три години работи в системата на Министерство на вътрешните работи.

Бил е в болничен до 31 декември 2022 година, като е щял да бъде на работа на 6 януари.

В товарния автомобил са открити 31 мигранти – всички мъже на забележима възраст сред 20 и 30 години. В момента се разпитват. До момента са споделили, че са дали към 4000 лири, с цел да бъдат превозени в страната. Качени са в региона на Бургас и са пътували към Сърбия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР