Задържан за убийството е друг украински шофьор на товарен автомобилПолицията

...
Задържан за убийството е друг украински шофьор на товарен автомобилПолицията
Коментари Харесай

Украинец почина след пиянска свада с шофьор на ТИР-паркинг в Русе

Задържан за убийството е различен украински водач на товарен автомобил

Полицията проверява гибелта на украински лидер на товарен автомобил, настъпила след кавга сред двама водачи на ТИР-паркинг в Русе. В резултат на бързите и координирани дейности на екипите от униформени служители на реда, криминалисти и проверяващи казусът е обяснен. Задържан е различен украински водач на товарен автомобил.

Вчера към 13 часа в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе е постъпил сигнал за мъж в безпомощно положение, намиращ се на ТИР-паркинг на адрес на бул. " България " в Русе. Веднага на място са изпратени полицейски патрули, а след това криминалисти, специалисти и други чиновници на ОДМВР - Русе. На паркинга е открит натрупа на 58-годишен мъж, лидер на товарен автомобил. В региона е арестуван и различен мъж на 28 години, също лидер на товарен автомобил.

При извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е открито, че двамата водачи са украинци и се срещнали към 2 часа по-рано. Те си закупили алкохол от непосредствен магазин и седнали да пият в региона на паркинга, където сред двамата зародил скандал. По данни на 28-годишния, другият водач почнал абсурда, като след това извадил нож и щанга, с които му протегнал ръка. Той от своя страна му отвърнал като го блъснал с пестник в лицето, при което 58-годишният паднал на земята и умрял. По-младият обяснил пред служителите на реда, че откакто съперникът му е паднал се е опитал да му помогне и е потърсил помощ.

На място е осъществен оглед от дежурна оперативна група на Министерство на вътрешните работи в наличие на правосъден доктор. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение. Работата по досъдебното произвеждане продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР