Задържан е мъж за превозването на 18 чужденци от сирийски

...
Задържан е мъж за превозването на 18 чужденци от сирийски
Коментари Харесай

Страшно е! 24-годишен каналджия самокатастрофира на АМ „Тракия“, сред мигрантите има и деца

Задържан е мъж за превозването на 18 чужденци от сирийски генезис, от които 7 души нямат навършени 16-годишна възраст. Това оповестиха от Прокуратурата.

Повдигнато му е обвиняване за нелегално транспортиране на мигранти за набиране на имотна полза и за оказване на опозиция против орган на реда. Мъжът е на 24 години от село Винарско, област Бургас.

Обвиняемият е транспортирал с товарен автомобил 18 чужденци от сирийски генезис, с цел да преминат в страната, което е в нарушаване на закона. Около 22:10 часа на 1 октомври в региона на тунел „ Траянови врата “ на Автомагистрала „ Тракия ” полицейските чиновници подали сигнал за прекъсване на ръководеното от него транспортно средство.

Обвиняемият не е извършил разпореждането им. Той е самокатастрофирал, изоставил е автомобила си, след което направил опит да избяга и оказал опозиция при задържането, предава Флагман.

Сред транспортираните чужденци имало и 7 деца, които не са навършили 16-годишна възраст.

Обвиняемият мъж е арестуван за период до 72 часа. Предстои съдът да реши дали да го остави за непрекъснато в ареста. Разследването продължава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР