Задържан е мъж, нанесъл побой над две непълнолетни момичета пред

...
Задържан е мъж, нанесъл побой над две непълнолетни момичета пред
Коментари Харесай

Задържан е мъж за побой над две момичета в София

Задържан е мъж, нанесъл побой над две малолетни девойки пред погледа на клиенти и личен състав в заведение в София, заяви.

Собственикът на заведението в столичния квартал " Слатина " също е бил заплашван неведнъж, в това число и със закани за ликвидиране.

Нападенията и експанзията са осъществени от 25-годишния Георги Георгиев. Мъжът е престъпно проявен, неведнъж е осъждан за обири и грабежи.

Побоят е сниман от видеокамерите.

" На 4 април малтретрира и пребива две девойки, ужасна експанзия, удря друго момиче с бутилка в главата, нанася и удари с пестник. Получавал съм закани за ликвидиране от него. Едно от девойките не подава тъжба, тъй като я е боязън да не бъде убита, и различен път я е пребивал и отвличал ", сподели притежателят на заведението пред Българска национална телевизия.

" Едната тоалетна заключена и от вътрешната страна се чува плач, писъци, крясъци човешки. Успях по някакъв метод да отворя тоалетната и вътре видях... (нападателят) да шамаросва и да бие. "

Нападателят е арестуван и е с повдигнато обвиняване за безчинство. От Районната прокуратура са показали, че действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, следва да му бъде гледана мярката за неотклонение.

Прокуратурата ще изиска най-тежката – „ задържане под стража “.

Ако бъде приет за отговорен, нападателят може да получи до 6 години затвор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР