Краля на фолка – Азис, събра куп колеги на звездно

...
Краля на фолка – Азис, събра куп колеги на звездно
Коментари Харесай

Азис събра фолк гилдията на звездно парти

Краля на фолка – Азис, събра куп сътрудници на звездно празненство, а мотивът бе рожденият ден на столичен клуб. Въпросната вечер несъмнено бе белязана от наличието на най-големите звезди на България, измежду които и обичани от всички артисти.

Гилдия

Музикалната колегия в лицето на Галена, Глория, Софи Маринова, Фики и Тони Стораро, Малина и Меди се забавляваха от сърце и не пропуснаха да отбележат обстоятелството, че се усещат като че ли се връщат в положителното остаряло време, когато по концерти и турнета се събираха всички дружно и се забавляваха. Самият Азис пък бе безапелационен, че този път към този момент са разрушили всички легенди, че има ненавист сред сътрудниците. " Ние сме тук всички и се обичаме. Казвам го постоянно и на ваши сътрудници, само че те не имат вяра, че ние се почитаме, че си вървим на празниците, че почитаме и празниците на децата си. Не мога да си го обясня за какво. Готини сме и май сме по-готини от настоящето потомство “, безапелационен е краля на фолка.

Купон

Да уважат празненството пристигнаха още Катерина Евро, Владо Пенев, Мартина Вачкова, Пепо Антонов, Кирил Ефремов, Филип Буков, Ваня Щерева и още доста звезди на киното и театъра. Продуцентът Кирил Кирилов блестеше с неповторим аутфит. Петко Димитров със брачната половинка си Яна също участваха и подвигаха наздравица през цялата нощ. Риалити звездата Денислава от " Игри на волята “ също не пропусна купона, като в навечерието му и тя означи персоналния си рожден ден. Мила Робърт пък изпя най-актуалните си части под акомпанимент с Азис и Галена, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР