Задържан е 63-годишен българин, убил с нож съпругата си -

...
Задържан е 63-годишен българин, убил с нож съпругата си -
Коментари Харесай

Убиецът от Слънчев бряг бил с багаж и пари

Задържан е 63-годишен българин, умъртвил с нож брачната половинка си - украинска гражданка, в хотел в курортния комплекс " Слънчев бряг ", оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Обвиняемият е арестуван няколко часа след осъщественото на 21 май закононарушение. Полицията го е хванала с квалифициран багаж, в който са открити неговите и на брачната половинка му документи, както и пари.

Разследващите са разкрили, че убийството е осъществено в коридора на втория етаж на хотела. Причина за гибелта са голям брой прорезни и прободни рани нанесени с нож във врата на потърпевшата. 

От Окръжният съд в Бургас оповестиха, че мъжът е арестуван под стража. Предвидената в закона глоба за осъществено ликвидиране е от 10 години до 20 годни " отнемане от независимост ".

По разкриването на случая са работили чиновници от отдела " Криминална полиция " при ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас и Районно ръководство - Несебър.

Съпругът Павел и Татяна са живели дружно на мястото, където е осъществено убийството, през последните 5 години. Той е някогашен авиоинженер с американско поданство, тя е украинка, прочут фешън дизайнер. Пандемията ги разделя за 4 месеца, седмица след срещата им дамата е открита убита, заяви bTV.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР