Задържаха инспектор от пожарната вчера, в момент на получаване на

...
Задържаха инспектор от пожарната вчера, в момент на получаване на
Коментари Харесай

Хванаха инспектор от пожарната с подкуп

Задържаха контрольор от пожарната през вчерашния ден, в миг на приемане на рушвет в гр. Плевен, оповестяват от пресцентъра на прокуратурата. 

Подкупът е пожелан, с цел да не сформира наложително наставление за премахване на нарушение и сформиране на акт за нарушаване във връзка със строителен обект, находящ се в гр.Плевен.

Инспекторът упорствал, че при построяването на жилищна постройка не са спазени противопожарни правила и правила за сигурност, което щяло да доведе до прекъсването строителните действия до отстраняването на нарушаванията.

 За да не уведоми Дирекция " Строителен надзор " за установеното нарушаване, инспекторът изискал сумата пари, при приемането на които е арестуван.

В резултат на извършените дейности са събрани задоволително доказателства и лицето е привлечено в качеството на обвинен, като плануванаъа наказване е лишаване от независимост до шест години и санкция. Събират се доказателства и за предходни сходни прояви на същия чиновник по отношение на други лица и строителни обекти.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР