Задържаха двама мъже, откраднали метална каса с около 7000 лева

...
Задържаха двама мъже, откраднали метална каса с около 7000 лева
Коментари Харесай

Мъже откраднаха метална каса с около 7000 лв. в Плевен

Задържаха двама мъже, откраднали железна каса с към 7000 лв. от търговски обект, оповестиха от полицията.

Сигналът за осъществената кражба е постъпил на 21 март в 05:25 часа. Извършен е оглед, при който е открито, че незнайни са разрушили витринно стъкло на павилион за застраховки на улица " Сан Стефано ".

По информация на притежателя действието е осъществено за времето от 21.00 часа на 20 март 2022 година до 05.25 часа на 21 март. От комерсиалния обект е открадната железна каса с към 7000 лв. оборотни пари.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и вследствие на следствие са открити причинителите на закононарушението - двама плевенчани на 36 и 26 години . Мъжете са арестувани в началото за период до 24 часа.

Впоследствие са им повдигнати обвинявания и са арестувани за период до 72 часа к ато следва взимане на непрекъсната мярка - постояенен арест. Извършителите са създали цялостни признания за метода и механизма на осъщественото закононарушение.

В хода на извършените полицейски дейности е открита металната каса. При претърсвания и изземвания в дома на 36-годишния мъж са открити по-голяма част от откраднатите пари.

Иззети са облеклата, с които мъжете са били при осъществяване на закононарушението. По случая продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР