Задържаха Чеченеца и Тошо Куката в Пловдив, научи TrafficNews. Повод

...
Задържаха Чеченеца и Тошо Куката в Пловдив, научи TrafficNews. Повод
Коментари Харесай

Арестуваха Чеченеца и Тошо Куката за гаврата с момче в пловдивски мол

Задържаха Чеченеца и Тошо Куката в Пловдив, научи TrafficNews . Повод за това е публикуваният по-рано в обществените мрежи видеоклип, на който се вижда по какъв начин те двамата, в компанията на Емили Тротинетката и Тихомир Рангелов, се гаврят с момче в пловдивски мол.  По късно стана ясно, че момчето, което взе участие в клипа е със специфични просветителни потребности.
Прочетете още
На клипчето се вижда по какъв начин Емили води на мотив момчето, което лази и лае, провикват му „ дай лапа ” и  „ хвани ”, след което хвърля празна чаша, която момчето да догони и да им я донесе – тъкмо като куче. Същото деяние прави и Чеченеца.

По-рано Емили Тротинетката съобщи, че е била принудена принудително да се гаври с момчето от Тошо Куката, като добави, че даже е била и заплашвана.

TrafficNews направи опит да се свърже с двама от участниците в клипа, а точно с Тошо Куката и с Чеченеца, като телефонът на Куката е изключен, а Чеченеца съобщи, че се намира в полицията и не е комфортно да приказва по телефона.

След разпространяването на скандалния клип от Районна прокуратура-Пловдив се самосезираха. Образувано е досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности по отношение на момчето със специфични просветителни потребности, оповестяват от прокуратурата. Според излъчения материал това се е случило на обществено място в търговски обект в Пловдив, а фрагментите са били публикувани в обществените мрежи.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на разпит със сниманите във видеоклипа лица, за определяне на тяхната идентичност и тази на момчето, както и дали във връзка с него е била прилагана насила. Изясняват се аргументите за осъществяване на действието. Срокът за привършване на следствието е двумесечен.  

За случая незабавно е бил сезиран вътрешният министър Иван Демерджиев, който е разпоредил инспекция. 
Абсурдно! Чеченецът, Тошо Куката и Емили се гаврят с момче със СОП в пловдивски мол.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР