Задържаха баща и син с марихуана за 300 000 лв.

...
Задържаха баща и син с марихуана за 300 000 лв.
Коментари Харесай

Марихуана за 300 000 лв. отглеждат край Айтос

Задържаха татко и наследник с марихуана за 300 000 лева край Айтос. При акция на бургаската полиция в айтоското село Чукарка са открити 22 000 пакетирани дози, оповестиха на брифинг окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев и старши комисар Радослав Сотиров, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи. " Откритата марихуана е с доста висока непорочност, а цената й на дребно е към 300 000 лева " , заяви комисар Сотиров. След търсене е задържан 38-годишен мъж от селото, който живеел в Бургас. Той към този момент е с повдигнато обвиняване за държане и разпространение на наркотични субстанции. Неговият татко пък е бил арестуван в къщата в Чукарка, където е открит опиатът.

Освен готовите дози служителите на реда са разкрили и чували със суха тревна маса марихуана – към 20 кг. " Марихуаната е била предопределена за локалния пазар ", сподели още ст. комисар Сотиров, като посочи, че има поради Бургаския район. Той загатна за още арести по веригата и разяснява, че обектът се е следил през цялото време и е бил проследен целият развой - от засаждането на марихуаната до пакетирането й за продажба, без да се позволява действително разпространение на стоката.

" Задържаният мъж е престъпно проявен, а по повдигнатото му обвиняване законът планува от 2 до 8 година отнемане от независимост и санкция от 5000 до 20 000 лева ", сподели прокурор Георги Чинев. И добави, че прокуратурата ще изиска непрекъсната мярка за задържане. Бащата на 38-годишния мъж не е арестуван към този момент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР