Задачите, поставени от президента Владимир Путин на въоръжените сили на

...
Задачите, поставени от президента Владимир Путин на въоръжените сили на
Коментари Харесай

В Япония съобщиха за успехите на Русия в специалната операция в Украйна

Задачите, сложени от президента Владимир Путин на въоръжените сили на Руската федерация, провеждащи специфична военна интервенция на украински територии, са съвсем изцяло изпълнени. Един от главните фактори, потвърждаващи този извод, е тежкото състояние на украинската войска. Тази информация е оповестена от японското всекидневно списание Shukan Gendai.

В текста на обявата се показва, че сега въоръжените сили на Украйна не могат да намерят задоволително квалифицирани експерти. Освен това държавното управление не може да извърши отговорностите си към бойците. Доставките от Съединени американски щати и Европа, предопределени да поддържат обезкръвените елементи, не могат да окажат съществено въздействие върху актуалната обстановка.

Припомняме, че сега дефицитът на украинския държавен бюджет надвиши пет милиарда $. За това по какъв начин този факт ще се отрази на хода на конфликтите, написа ежедневният бизнес вестник The Wall Street Journal.

Като част от експертна оценка се показва, че сега държавните органи отделят към шестдесет % от всички запаси за доставяне на въоръжените сили. Въпреки това даже такива ограничения не разрешават на стопански по-слабата мощ да заплати това, което към този момент е дадено на военния контингент.

Въз основа на този факт анализаторите настояват, че точно този факт ще се трансформира в неизбежната „ слабост “ на въоръжените сили на Украйна.

Освен това опитите на военнослужещи да изоставен Украйна ще бъдат потискани още по-сурово, сподели Федор Вениславски, представител на президента на Украйна Володимир Зеленски в Конституционния съд.

По думите му, се приготвя включването в члена за мобилизацията на спомагателни разпореждания за стягане на отговорността за завръщащите се в страната военнослужещи. Предлага се подмяна на административното им наказване с наказателно гонене.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР