Зад прокарването на Истанбулската конвенция стоят определени лобита, финансирани от

...
Зад прокарването на Истанбулската конвенция стоят определени лобита, финансирани от
Коментари Харесай

Сорос ни облъчва с Истанбулската конвенция, смята бивш главсек на МВР

Зад прокарването на Истанбулската спогодба стоят избрани лобита, финансирани от милиардера Джордж Сорос.

Тази теза разви в студиото на Нова тв някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи в държавното управление на Пламен Орешарски Светлозар Лазаров. Той заемаше поста в годината с най-мащабни антиправителствени митинги и името му се свързва с акцията в Лясковец, където барикадиран въоръжен мъж умъртви чиновник на Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ).

Понастоящем Лазаров е народен координатор на " Атака ".

Той разяснява трусовете в ръководството по отношение на Истанбулската спогодба. Според него зад прокарването ѝ стоят лобита, които имат въздействие върху Европейския парламент:

Виждате, че и в ГЕРБ, и в Българска социалистическа партия има земетресения на тази тематика. Дали под натиска извън на евролибералите, евробюрократите. Защото за мен, тази спогодба, напълно обслужва избрани лобита, които са финансирани от Сорос. Знаете въздействието на Сорос в Европейския парламент. Виждате, че това са едни наднационални.., тези, които се пробват да ни облъчват от доста години обратно. Те не се крият.

Виждате, че върху Българска социалистическа партия има външен напън, позволявам че може би и в ГЕРБ, тъй като въпросът се слага на европейско равнище. Ние нямаме подобен проблем с нашите европейски сътрудници. Напротив, за нас това са базисни полезности, базисен пиедестал и това е разграничителната, алената линия, която ние не можем да престъпим. Ние престъпим ли тази алена линия, към този момент вършим компромис с идеологията. Оттук нататък бездната е пред нас.

Лазаров разяснява и изявления в медиите, съгласно които той стои зад основаването на нов политически план на основата структурите на партия " Атака " в страната. По думите му това Обединените патриоти е постоянен план с вероятност.

„ В момента аз съм народен координатор на партия „ Атака ”. Освен в страната, аз давам отговор и за връзката с външни структури. Хората не желаят да чуват изключително доста за партии. Аз реализирам контакти с цивилен сдружения предвид на това да съм по-близо до хората ”, изясни Лазаров, като добави, че не знае за какво това се е изтълкувало като основаване на нов политически план.

Според него „ идва времето на консерватизма " и тази вълна сега залива Европа. " Не е наш проблем, че на някои демократични стратези не им харесва ”, разяснява Лазаров. /offnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР