Зад двойното убийство в Тирана изглежда, че стои канал за

...
Зад двойното убийство в Тирана изглежда, че стои канал за
Коментари Харесай

Двойното убийство в Тирана, разкри схема на продажба на бебета в Солун

Зад двойното ликвидиране в Тирана наподобява, че стои канал за трафик на бебета, който е работил в Солун. Според репортаж на гръцката държавна телевизия ERT, причинителят на закононарушението е задържан и направи признания, написа " ".

В навечерието на Нова година, Албания бе потресена от двойно ликвидиране на две сестри. Според роднините на жертвите причинителят е мъж, който ги насилствал да проституират в Солун, забременявал ги и продавал децата. 59-годишният палач се споделя Перпарим Антеми.



Според информация, роднините на жертвите се оплакали пред албанска телевизия, че 59-годишният мъж е консумирал двете дами в Солун в продължение на години, забременявал ги и по-късно продавал децата.

„ Той взе дребната ми сестра и със аероплан я заведе в Солун. Принуди и нея, и другата ми сестра да работят като проститутки. Междувременно ги остави бременни и ги принуди да продадат децата си. Продадени са повече от 10 бебета “, показа пред Top Channel сестрата на жертвите.

След като съумяват да се измъкнат от лапите на трафиканта, двете дами се прибират в Тирана, подготвени да дадат показания пред управляващите.

Убиецът решен един път вечно да затвори устата на двете дами, разбирайки, че ще свидетелстват за това, което са претърпели през годините, в последния ден на 2020 година нахлува в жилището, където са настанени и с автомат „ Калашников “ ги разстрелва невъзмутимо.

Обвиняемият е задържан и признал за убийствата. В същото време стартира следствие за канал на трафик на бебета, макар че юристът, който се твърди, че е забъркан в Гърция, към този момент не е сред живите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР