Зачестяват случаите на саморазправа на пътя. Кой следи за агресията

...
Зачестяват случаите на саморазправа на пътя. Кой следи за агресията
Коментари Харесай

Зачестяват случаите на саморазправа на пътя

Зачестяват случаите на разпра на пътя. Кой следи за експанзията измежду водачите и какво можем да създадем, в случай че попаднем в такава обстановка?

На път към Пловдив Денис Исляев става участник в следващата сцена на шофьорска експанзия. Автомобилът му е бил финален в колоната коли, изпреварващи тир.

„ Aвтомобил ме застигна и стартира да ми присветва. Аз нямаше накъде да му направя място (...) Мина пред мен, наби спирачки и стартира да ме кара да отклонявам в дясното платно. Започна да мe заплашва, да ми вади някакви инструменти”, споделя Денис.

Той подава сигнал към 112. По думите на му в идващите 40 километра край пътя е имало 3 полицейски екипа, само че нито един не е спрял агресора.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за bTV, че са получили сигнала. Изпратен е патрул на мястото, от което е подаден – 23-ти километър от автомагистралата. Полицията обаче не намерила колите там. Така за Денис остава само опцията да подаде тъжба в районното ръководство.

Без видеозаписи в днешно време доста мъчно се потвърждават тези неща, съобщи Владо Тодоров.

Така беше махленски водачът, които преднамерено засичаше мотористите в Кресненското дефиле. Оказа се, че младежът е психичноболен и би трябвало да се лекува.

Решението към този момент е личен видеорегистратор.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР