Забавните статуи на Android, които се намираха в малък парк

...
Забавните статуи на Android, които се намираха в малък парк
Коментари Харесай

Google премахна статуите на човечета Android

Забавните скулптури на Android, които се намираха в дребен парк в централата на Гугъл в Маунтин Вю, Калифорния, бяха отстранени.

В изказване пред CNET представител на Гугъл удостовери, че статуите са били преместени като част от планувано преустрояване на обект в кампуса. В момента статуите се ремонтират и се държат на предпазване „ до момента в който намерят нов дом ”.

Не е ясно по кое време Гугъл е премахнал статуите, само че съгласно Гугъл Maps процесът е почнал преди към месец. Говорител на Гугъл също удостовери, че няколко скулптури са били преместени с концепцията да бъдат сложени на нови места към кампуса на Mountain View.

Преди Гугъл да премине към номерирана скица за именуване, започвайки с Android 10, версиите на неговата мобилна операционна система бяха кръстени на десерти и други сладки неща, като Pie, KitKat и Ice Cream Sandwich. Статуите на Android отвън постройка 44 са моделирани по модела на другите сладки. Например, имаше скулптура с талисманът Android, прочут импровизирано като Bugdroid, държащ гигантска близалка.

Изглежда посетителите не са удовлетворени от решението на Гугъл да отстрани статуите. Според рецензия на Гугъл Android Statues Square в Гугъл Maps, консуматор написа, че е „ доста отчаян “, тъй като цялата област наподобява изоставена, като че ли е излязла от „ пост апокалиптична сцена “, виждана във филми или видеоигри.

Повече  може на намерите в графа Технологии.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР