Забавен скеч на северномакедонската телевизия Канал 5 прави опит да

...
Забавен скеч на северномакедонската телевизия Канал 5 прави опит да
Коментари Харесай

Македонски комици горят БГ паспорт

Забавен скеч на северномакедонската телевизия Канал 5 прави опит да разчупи напрежението сред двете страни, което ескалира след ветото на България за приемане на западните ни съседи в Европейски Съюз.

Северномакедонски интернационален водач отива в тамошното Министерство на вътрешните работи и декларира, че желае да върне българския си паспорт, с който пътува из Европа от 10 години и изкарва добри пари.

" Откакто се появи казусът със София, желая да са откажа от българския си паспорт и в никакъв случай повече да не видя българин! Искам да си остана македонец и единствено македонец! ", казва на служителката основния воин в скеча.

Екранният МРВ-началник заповяда на служителката си да " изгори до пепел " българския паспорт на интернационалния водач. " От през днешния ден няма да има нито един македонски българи, а единствено македонски македонци ", отсича той.

В този миг излиза наяве, че се снима реклама за патриотизма. " Свършиха ли фотосите?! ", пита интернационалния водач и желае да му върнат българския паспорт. МВР-началникът обаче му споделя, че колежката му е буквалистка и в действителност е изгорила документа му. " Вие не сте естествени, бе,хора! ", продължава комикът-тираджия, хващайки се за сърцето.

След което схваща, че останалите си вършат смешка с него и си прибира българския паспорт, целувайки го. " Ох, мой бългаски паспорте - в никакъв случай няма да се откажа от теб! ". " Дай и аз да го целуна! ", приключва симпатичното шоу.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР