За зимния сезон ще разчитаме изцяло на български туристи отново.

...
За зимния сезон ще разчитаме изцяло на български туристи отново.
Коментари Харесай

И за зимния сезон ще се разчита на българския турист

За зимния сезон ще разчитаме напълно на български туристи още веднъж. Това съобщи в ефира на ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов. Очаква се да дойдат и туристи от Румъния и Израел.

" Българите съумяха да покажат, че харесват нашите курорти. Видяхме лятото какво се случи. На юг от Бургас беше цялостно до 15-20 септември. С оглед обстановката в чужбина, това което следим в Германия, Англия, малко евентуално е оттова да дойдат туристи. Доколкото знаем от Румъния и Израел ще дойдат най-вероятно туристи. Но главно ще бъде българският екскурзиант, който ще избавя ", съобщи Ричард Алибегов.

По думите му, ресторантьорският отрасъл е получил уверението от здравния министър, че заведения няма да се затварят, само че би трябвало да се затегне контролът и да се ревизират ограниченията против разпространяването на ковид. 

" Ние дружно със здравното министерство пред 6 месеца разписахме какво може да се прави в едно заведение и какво не. Имаме метър и половина разстояние сред масите и не повече от 4 души на маса, маски за личния състав, дезинфектанти на вход и излаз, и в тоалетните. Вчера помолихме като асоциация да се обиколят питейните заведения и нощните заведения, да се образуват дневни и нощни групи за инспекции, да се издават наставления или парични глаби и при неспазване да се затварят търговски обекти, само че да не рефлектира това върху целия отрасъл ", добави Алибегов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР