За втора поредна година WINBET спечели отличието за най-успешна компания

...
За втора поредна година WINBET спечели отличието за най-успешна компания
Коментари Харесай

WINBET отново с награда True Leaders за най - успешна компания в бранша

За втора поредна година WINBET завоюва оценката за най-успешна компания в своя отрасъл на премиите True Leaders, които бяха връчени на тържествена гала в столицата.

 

WINBET още веднъж е измежду най-успешните компании в страната в премиите, които покриват критериите на авторитетната интернационална консултантска компания ICAP CRIF България: да са измежду 300-те най-успешни компании съгласно финансовия индикатор облага преди налози, такси и отчисления (EBIDTA) за предходната финансова година, да имат записано нарастване на личния състав спрямо миналата финансова година, да имат добър кредитен рейтинг съгласно кредитната оценка на ICAP и да бъдат водач в бранша, в който оперират.

 

 

В церемонията взеха присъединяване над 150 посетители и представители на повече от 50 водещи компании, бизнес сдружения и икономически камари в България.

 

„ Щастливи сме, че WINBET още веднъж се подреди измежду най-успешните компании в България. Наградата е самопризнание за труда и напъните на целия екип на компанията, само че главната заслуга е на нашите клиенти, които ни се довериха и ни разрешиха да бъдем същински водач в това, което вършим. “, разяснява шефът на WINBET Онлайн, Малина Славчева.

 

Наградите True Leaders се връчват за единадесета поредна година от ICAP CRIF България, част от ICAP- най-голямата група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа. Носителите на оценката се дефинират въз основата само на справедливи критерии и финансови резултати.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР