За втора поредна година ще бъдат връчени националните награди за

...
За втора поредна година ще бъдат връчени националните награди за
Коментари Харесай

Бургас избира най-добрия стендъп комедиант в страната с тридневна шоу – надпревара от 28 до 30 юли

За втора поредна година ще бъдат връчени националните награди за стендъп комедия „Golden Mic Awards“, на които Бургас е хазаин. Събитието ще бъде белязано от огромен тридневен фестивал, който ще се състои в интервала 28-30 юли в HashtagPavilion и ще събере на едно място най-хубавите стендъп комедианти от страната. Един от тях ще си тръгне с 31-сантиметрова златна статуетка, с почти тегло от 2 кг, направена от същите материали и със същата технология, употребена още в Антична Гърция, с която се създават и небезизвестните награди „Оскар“.

Проявата е подкрепена от Община Бургас по фонд „ Култура ”.

Първите два дни ще бъдат същински празник за феновете на хумора и стендъп комедията. Ще гледаме 7 комедианта на ден, всеки от които с 20-минутен сет от своето шоу. В последния ден от конкуренцията – 30 юли, ще се организира церемонията по награждаването. Веднага след нея, най-заслужилият ще се качи на сцената още един път, с цел да постави гвоздея в програмата, представяйки цялото шоу, с което печели наградата за най-хубав комик.

Освен премия на журито, участниците се борят още за премията на публиката, която се дефинира посредством отворено гласоподаване на уеб страницата www.goldenmic.eu, налично до 23:59 часа на 29 юли и премия на гилдията, която се дефинира посредством затворено гласоподаване всред всички регистрирани за присъединяване комедианти, без значение дали са достигнали финалния стадий от конкуренцията. Всеки от членовете на журито ще връчи една от гореизброените награди.

Наградите “Golden Mic Stand-up Comedy Awards ” няма да бъдат просто отличие за най-голяма хумореска. Те ще задават посоката на развиване през идните години и ще подтикват новаторството. Ще слагат фокуса към настоящите за обществото тематики и ще водят до смислена, градивна смяна през годините.

Билетите за събитието към този момент са в продажба на:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР