За втора поредна година Дуейн Скалата“ Джонсън - бивш спортист

...
За втора поредна година Дуейн Скалата“ Джонсън - бивш спортист
Коментари Харесай

Скалата отново е най-скъпоплатен в Холивуд

За втора поредна година Дуейн „ Скалата “ Джонсън - някогашен състезател от кеч лигата на Съединени американски щати, в този момент звезда от екшъни и комедии - оглави листата на „ Форбс “ на най-високоплатените артисти в Холивуд. Въпреки че коронавирусната пандемия се отрази пагубно на промишлеността, той въпреки всичко е съумял да натрупа 87.5 милиона $ през последните 12 месеца. 

Благодарение на " Нетфликс " звездите в челната десетка са инкасирали към 25% от общите си доходи, или 140.5 от 545.5 милиона $. На самия Джонсън му следва премиера в стрийминг платформата с престъпния екшън Red Notice, в който играе сътрудник на Интерпол, преследващ апаш на артшедьоври.

Втори е канадецът Райън Рейнолдс (заради A Christmas Carol), а трети -  Марк Уолбърг с екшън комедията „ Spenser Confidential “ - един от шлагерите в стрийминг платформата през последните месеци и третият най-гледан автентичен филм в историята на " Нетфликс ". Челната петица приключват Бен Афлек и Вин Дизел, а номер шест е боливудската звезда Акшай Кумар.

Премиерата в " Нетфликс " се отрази удобно и на Адам Сандлър (№9 в класацията). Неговият филм " Нешлифовани диаманти " завоюва похвали от рецензията, само че остана непризнат от публиката и завоюва единствено 51 милиона от прожекции в кината, от които 5 милиона за артиста. Банковата сметка на Сандлър обаче доста набъбна, откакто филмът потегли в стрийминг: с помощта на два милиарда часа, отделени от феновете по цялостен свят на кино лентата, " Нетфликс "  плати на Сандлър 31 милиона $.

Изненадващо десети е легендата Джаки Чан. Звездата на кунгфу екшъните остава деен и през шестото десетилетие от кариерата си и се е снимал в пет кино лентата през изминалана година.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР