За втора поредна година Ботев (Пловдив) ще отвори своето футболно

...
За втора поредна година Ботев (Пловдив) ще отвори своето футболно
Коментари Харесай

За втора поредна година Ботев отваря футболно училище за деца

За втора поредна година Ботев (Пловдив) ще отвори своето футболно учебно заведение за деца сред 5 и 13 години, оповестиха от клуба.

Откриването ще се състои на 18 септември на Спортен комплекс " Никола Щерев - Старика " в гр. Пловдив.

Тренировъчните занимания са планувани по два пъти седмично, като всички треньори от Академия Ботев ще продължат да следят и упражняват малчуганите и през този сезон.
 Илиян Филипов: Оттеглям се от Ботев (Пловдив)!
Илиян Филипов: Оттеглям се от Ботев (Пловдив)!

Както и от футбола

Четири събития ще дадат старта на новата футболна година във Футболно учебно заведение " Ботев " - 18, 22, 25 и 29 септември.

Участието на всички през тези дни ще бъде свободно.

Клубът ще даде цялостна екипировка на всяко дето от италианския тръст Макрон на цена от 255 лв. (включително подготвителен спортен екип, ветровка, зимно яке, раница, шапка, ръкавици, фланелка, гащета и футболни гети).

Годишната такса ще бъде на стойност 55 лв. на месец (или 495 лв. годишно; при възнаграждение на годишна такса до края на месец октомври, всички деца ще получат отстъпка в размер на -10%).
 Антон Зингаревич дал заем от 10 милиона лв. на Ботев
Антон Зингаревич дал заем от 10 милиона лв. на Ботев

Клубът ще би трябвало да му ги връща

През целия сезон всички записали се деца ще вземат участие в редица другарски футболни срещи, шампионати и доста начинания дружно с първия тим на " жълто-черните ", а най-талантливите деца ще имат опцията да бъдат нараснали в академията на клуба.

Ботев (Пловдив) ще даде и късмет на всяко дете да бъде паралелно до играчите от първия тим при всяко излизане на футболистите на " Колежа ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР