“За всички желаещи да посещават нощни клубове и заведения след

...
“За всички желаещи да посещават нощни клубове и заведения след
Коментари Харесай

От тази вечер можем да влезем в заведение и след 23 часа!

“За всички искащи да посещават нощни клубове и заведения след 23:00 ч. в столицата ще бъдат направени няколко изнесени пункта за тестване за ковид. Ще работи сред 19 - 2 ч. " Това написа през вчерашния ден във фейсбук профила си Мартин Михайлов, шеф на „ Строежа “, и нощес подобен пункт имаше пред " Мементо " на “Раковски ” и “Гурко ” 

Довечера вечер подобен пункт ще бъде подложен и на площадчето на ул. “Леге ”, против хотел “Рила ”. Работното му време ще стартира от 19:00 ч. и ще продължава най-малко до 2:00 ч. 

 

МинАх. World Hits vs. BG Covers - 60's, 70's & 80's - with DJ Marti G
Posted by Martin Mihaylov on Thursday, 14 October 2021
Очаква се до няколко дни да стане ясно на какъв брой места и къде ще бъдат отворени сходни пунктове. Организацията е на Българска Асоциация на Заведенията - БАЗ.

Цената на теста е 10 лева Всеки го прави персонално, а админ го удостоверява и вкарва в системата. Документът от теста ще се получава на мейл към 15 – 20 минути по-късно. Този вид бърз антигенен тест дава " зелен документ ", който осигурява право на свободно придвижване и посещаване на разнообразни обекти до 48 часа, откакто е изработен. От Българската асоциация на заведенията чакат до към седмица проби да станат безвъзмездни, а пунктовете да се умножат.  

 

Първи изнесен пункт за тестване в София: Той е пред " Мементо " на Раковска и Гурко. Ще работи сред 19.00-02.00...
Posted by Българска Асоциация на Заведенията - БАЗ on Thursday, 14 October 2021
 

Припомняме, че служебното държавно управление предложи всички заведения да работят на цялостен потенциал и без ограничаване в работното време при даване от страна на клиентите на документ за имунизация, формален документ за преболедуване на COVID-19, PCR тест или бърз антигенен тест. Бързите проби ще се поемат от страната. Представителите на ресторантьорския отрасъл чакат новите правила да влязат в действие в края на месеца, тъй като е нужно софтуерно време за организация на съответните медицински лаборатории и мобилни станции, които ще вършат бързи антигенни проби за сметка на страната.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР