За връзка между двамата се заговори през септември 2014 година,

...
За връзка между двамата се заговори през септември 2014 година,
Коментари Харесай

Джерард Бътлър се раздели с приятелката си - slava.bg

За връзка сред двамата се заприказва през септември 2014 година, когато двамата бяха снимани да си разменят милувки на плажа в Малибу. Съвсем неотдавна те бяха хванати от папараци по какъв начин си пазарят хранителни артикули. Двойката преминаваше през няколко сложни стадия и даже се разделяше на няколко пъти, само че по-късно още веднъж се събираше.

През 2016 година източник, непосредствен до Бътлър споделя пред списание "People ", че артистът е самостоятелен, защото с приятелката му са се разделили преди няколко месеца. Звездата призна, че се любува на ергенския живот, само че не може да откри време за срещи. Причината за това е натовареният му график, който му пречи на персоналния живот.

Бътлър и Морган бяха видяни още веднъж дружно през 2019 година и потвърдиха слуховете, че са си дали още един късмет. Миналия август двамата направиха своя дебют на аления килим по време на премиерата на кино лентата "Angel Has Fallen ". Облечен в кафяв костюм, Бътлър не се притесняваше да покаже любовта си към Морган, целувайки ги я пред папараците.

През 2017 година артистът приказва намерено за основаването на семейство, казвайки че бащинството не е толкоз надалеч. "След пет години желая да имам постоянна връзка. Бих се радвал да имам едно или две деца. Време ми е ", споделя той пред списание "People ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР