За трудният път към целостта на обичта, на добрите отношения

...
За трудният път към целостта на обичта, на добрите отношения
Коментари Харесай

Мъжкото и женското начало | Любов и война

За сложният път към целостта на обичта, на положителните връзки сред женското и мъжкото начало у всеки, за мира и хармонията посред им, които ще донесат това, което жадуваме – обич. Представяме ви откъс от книгата на Барбара Марчиняк " Вестителите на зората ".

Противоречието, което се развива в действителност е сред мъжкото и женското начало вътре във вас. Не сте проумели по какъв начин да слеете вашата мъжка и женска част и още милиони като вас страдат от същото несъгласие. Бъдете благи и благосклонни към себе си. Когато изградите съдействие сред мъжката и женската половинка вътре в себе си, ще стигнете и до съдействие в работата си с останалите хора на планетата и до съдействие в работата със същностите, които идват от космоса - каквито сте всички вие.
Всички вие би трябвало да станете самостоятелни. Променяйки се, би трябвало да имате към себе си едно пространство, в което можете да действате, без да се чувствате задължени на някой различен. Същевременно не можете да изисквате от някой, без да му дадете правото и той да изисква от вас. Вие по доста способи давате ново определение на цялата концепция за взаимоотношения и съдействие. Взаимоотношенията са съдействие. Те са в съгласие съдействие на честотите или обединение на честотните настройки. Много от старите способи на връзка стартират да ви нервират, тъй като откривате свободата на честотата. Задачата ви е да внесете тази независимост на честотата на планетата. Разбира се, на първо време ще я внесете в личния си живот, семейство и взаимоотношения. В идеалния вид ще се научите да бъдете свободни, до момента в който към момента сте обвързани в комплицирана мрежа от взаимоотношения, взаимовръзки и взаимна взаимозависимост.

За жал на тази планета под взаимоотношения се подразбира, че някой е благосъстоятелност на различен. Когато един мъж и една жена сключат брак, съгласно традицията бащата на дамата предава булката. Или другояче казано един мъж я дава на различен. Във взаимоотношенията предварителните упования за държанието на другия са доста мощни. Изяснете си каква е вашата визия за взаимоотношения и това ще направи нещата по-лесни в дълготраен проект. Точно както факторът, че си родител на някой, не значи, че той е твоя благосъстоятелност, по този начин и във взаимоотношенията също няма благосъстоятелност. Вие се отнасяте един към различен по този начин, както се отнасят двупосочните сили. В идеалния вид цялото това третиране и съотнасяне носи другарство.
Вие отваряте вашите центрове на възприятията. Мъжете нормално имат по-големи задръжки в центровете на възприятията си от дамите. Енергията при мъжете е била затворена, защото е минала от първата чакра към втората и там е спряла. Центърът на възприятията в мъжката осцилация не е бил задействан. Женската сила, която усеща, ражда новия живот и е знак на креативното начало, минала в подчинено състояние, с цел да може мъжката осцилация да получи своята опция и без усеща да ръководи света. Жената, която била притежател на вълшебното и интуитивното се съгласила да се откаже от тях - под жена разбираме не просто физическите същества от женски пол, а съзнанията, които са женски. Много от античните култури, които живеели със Земята и познавали същността на живота били мощно женски по схващане. Не забравяйте, че дамата в дословния смисъл ражда живота на тази планета, защото животът излиза от женското тяло. Следователно дамата носи усеща, защото е невероятно да раждате живот и да не чувствате - в случай че не участвате в някакво патриархално придвижване, което предлага опиати, с цел да притъпи възприятията ви. Когато не можете да чувствате живота, не можете и да го цените. Когато чувствате живота и участвате в основаването и израждането на нов живот, цените живота доста повече, тъй като познавате неговата същина.

Патриархалното придвижване през последните 5000 години се е абстрахирало от родилния развой, с цел да може да прави своите опити, свързани с войни и непрекъснатото заличаване на хора. Енергията съзнателно била блокирана у мъжа. Както споменахме, мъжката сила е застопорена. Ние не се караме на никого. Но споделяме, че като цяло силата на мъжкия тип на тази планета е заседнала във втората чакра, или в пениса. Жени, на вас нещо ви е заседнало в гърлото, тъй като сте се съгласили преди 4000 или 5000 години да замълчите за вълшебството и интуицията, на които сте били носителки и за които сте знаели, че са едната половина от двойния пламък. Двойният пламък съставлява мъжкото и женското начало, съществуващи в едно тяло, без значение от това дали физически сте от мъжки или от женски пол.
Патриархалното общество е било и е ръководено от мъжката страна на Аза, която всички вие олицетворявате. Всички вие сте опитали със съзнанието и сте се научили кое е най-хубаво, подготвяйки се за това време, когато пламъците ще бъдат запалени по едно и също време във вашето тяло. Тогава двойният пламък няма да бъде издирван като сътрудник отвън Аза, тъй като на него ще се гледа като на обединение на мъжкия и женския Аз и като зрелостта на всичко, което Азът е направил.

След като слеете мъжкото и женското в себе си и задействате своя личен двоен пламък, тогава постоянно когато си търсите сътрудник, ще търсите някой приключен, а не някой, който да запълни потребността, която не сте признавали или която не сте запълнили сами.
В тези времена на смяна дамите ще би трябвало да отворят своите гърла и да си разрешат да приказват. Сега е моментът. Мъже, предизвикването за вас, с цел да разберете дамите и другите мъже е да почувствате и да позволите на възприятията да навлязат във вашето изложение на сексуалността и във взаимоотношенията ви. На доста мъже в този момент им е много тежко с дамите. Жените побъркват мъжете. Това е правилно.
Нашето предложение към мъжката осцилация - а също и към женската, която работи със своята мъжка страна е да преминете към възприятията в изразяването си на сексуалността. Преминете към прочувствената страна на нещата, а не се занимавайте единствено със сексуалността и стимулирането на тялото. Съществува и прочувствено стимулиране, за което е належащо прочувствено отдаване и прочувствена религия. Това прочувствено стимулиране ще отвори по електромагнитен път една периодичност във вас. Тази периодичност, която сексуалността показва ще ви припомня за вашето божествено начало.

Мъжът e затворил този център на възприятията, с цел да доминира над тази планета. Той можел да води война, да убива и да владее планетата, тъй като центърът на възприятията му бил затворен. Жената се съгласила да затвори центъра на говора си, с цел да получи мъжът опцията да изживее какво значи да управляваш тази система.
Всичко това скоро ще стигне до един стадий на стабилизиране и равнене. Жената стартира да отваря гърлото си преди към 30 години и опцията да приказва се трансформира в мода. Проблемът е, че доста дами, отваряйки своя център на говора, последователно затвориха центъра на възприятията си. Те започнаха значително да стават като мъжете. Необходимо е равновесие. Сега дамата усеща потребността да разсъни женското начало в себе си. Тя е в женско тяло и е овладяла потреблението на мъжката осцилация в себе си. Излязла е на сцената и се усеща мощна. Може да върви по улиците без було и може сама да реши дали желае да се омъжи или не. Сега тя сама си е стопанин. Сама носи отговорност за решенията си. Тя стартира да става по-нежна и да разсънва тази част от себе си, която я подхранва и дава живот. Придобива комплектност с съществуването на женската и мъжката си половина и си разрешава да живее с еволюиралото ДНК, като по този метод популяризира тази периодичност. Тази периодичност ще стане доста необятно публикувана на планетата.
Мъжете неизбежно ще отворят своите центрове на възприятията. Това е идната стъпка, която те би трябвало създадат, с цел да открият баланс с дамите. Това ще се стане доста бързо за тях. Този развой няма да продължи 30 години, тъй като в този миг мъжете всеобщо минават в положение на комплициране. Те осъзнават, че не им харесва това, което става и стартират да си задават въпроса кой ги ръководи и за какво.
В един миг честотите ще станат преобладаващи. Тогава даден човек може да прави опит с някакво животно в лабораторни условия и внезапно центърът на възприятията му да се отвори необятно. Човекът ще почувства болката, която животното изпитва и това, което прави ще му се стори непоносимо. Ще се обърне, ще излезе от лабораторията и в никакъв случай повече няма да се върне, тъй като ще бъде покъртен. Именно това следва на мъжката осцилация.
Същевременно дамите ще бъдат инжектирани, залети и обхванати от отварянето на чакрата на сърцето, с цел да могат да демонстрират състрадание към чувстващите си мъже. Говорим за събития от световен темперамент, които ще провокират у хората талази от светлина.

Женската сила, която усеща и свързва живота с живот в този момент се пробужда у всички. Жените би трябвало да намерят ново определение на концепциите си за женственост и мощ. Те би трябвало да открият по какъв начин да бъдат мощни като дами, а мъжете би трябвало да открият по какъв начин да бъдат уязвими като мъже. Какво е красивото в мъжа, когато той е уязвим? Какво е красивото в дамата, когато тя е в силата си - когато съставлява женски, а не мъжки вид на силата?

Енергийните полета на дамите са били затворени в твърда обвивка; те са пазели себе си. Сега е време да развият същинска прочувствена мощ. Тази твърда външна обвивка ще изчезне и финото тяло ще излъчва от сърцето. Богините и боговете се съгласуват и ще работят с тази сила. Постановено е, че по този начин ще се развие процесът.
Дълбоко заровени са били старите истории, които описват за вълшебството на дамата, създателката, тази, която може да ражда живот, която носи в себе си тайнството на кръвта - живата мощ - и която може да върне тази жива мощ на Земята. Къде изчезнаха историите за Богинята - тази, която обича, усеща и зарежда с сила? Мъжете също носели от силата на Богинята в себе си и изпитвали потребност от нея. Мъжът и дамата са замислени да се допълват, а не да бъдат противопоставяни един на различен.

Нямате мавзолей от облици на мощни жени-създателки. Нямате нищо, върху което да изградите позитивен облик на мощната жена. Така че, мъжете се стремят да се държат мъжки, а дамите се стремят да получат мощ посредством мъжката осцилация, тъй като нямате открита визия за дамата в нейната мощ. Трябва да я създадете. Започнете да осъзнавате какво благосъстояние от сила носи женският вид на Аза, представляващ вътрешен глас, схватливост, съзидателност, съчувствие и поддръжка. Ще откриете цяло благосъстояние на самоличността в една същина, която е била отричана дълго време. Ако сте дами, вие сте живо въплъщение на тази същина. Мъжете би трябвало да открият своето въплъщение на Богинята там, където Богинята се среща с Бога в тях.
По същия метод визията за мъжа е изопачена. Нямате образец на мощен, чувстващ мъж. Обществото е считало чувстващите мъже за меки и незадоволително мъжествени. Сега мъжете стартират да се вглеждат в възприятията си и да споделят: " Хей, аз усещам това " и знаят, че това не им пречи да са мъже. Така че и мъжете и дамите основават модела на мощните и единни разновидности на мъжкото и женското начало. Този модел към този момент се среща и ще се среща все по-често. Времето на разделянето е минало.
Както споменахме, вие търсите своя сътрудник от двойния пламък не отвън себе си. Вие търсите обединяването на женската с мъжката същина във вас. Те образуват едно приключено цяло. Завършените хора търсят други приключени хора, с цел да влязат във взаимоотношения, учредени на вярата, желанието и персоналния избор. Взаимоотношенията не са учредени на: " Имам потребност от теб в живота си, с цел да ме допълваш и да оправдаваш съществуването ми. " Ставате цялостни сами по себе си и работите в съдействие с някой различен, който също е повсеместен самичък по себе си и ви предлага една напълно нова територия за изследване.

Когато сключите брак с този двоен пламък във вас, осъзнавате интуитивната, божествената, даряващата живот, сензитивна част от себе си както и тази част, която е мощна, рационална и мислеща. Едната принадлежи в огромна степен на земното равнище, а другата на духовното равнище. Когато слеете тези сили в себе си, наложително ще би трябвало да намерите някой, който има същите качества. Няма да си подхождате с човек, който не е приключен и цялостен.
Автоматически ще притегляте приключените хора към себе си и това няма да ви коства никакви старания. Ще можете да се включвате на една периодичност, тъй като желаете и сте се познали един различен, а не тъй като имате потребност. Ще постигнете нещо, което в никакъв случай не сте считали за допустимо във всичките си предходни взаимоотношения и ще дадете на взаимоотношенията напълно ново лице, нови граници и ново определение. Ще станете собствен личен образец за подражателство в този нов тип взаимоотношения. Много от вас ще открият, че бракът е неправилен като институция. Той няма да дава отговор на това, което знаете и на метода, по който желаете да живеете.
Тъй като всички вие сте тръгнали по пътя към примиряването на крайностите вътре във вас, непрестанно ще пораждат сложни проблеми. Приветствайте сложните времена, защото те могат да бъдат най-големият ви преподавател. Бъдете съсредоточени върху личното си израстване, личния си път и личния си Аз, а не върху това, което другите вършат. Повикайте своето вътрешно женско и мъжко начало и установете разговор сред тях, с цел да могат да работят в съдействие и естетика. Дайте си доста обич и поддръжка. Направете си среща със себе си и кажете: " Обичам те, мое аз. Ти си едно прелестно аз. Ти си номер едно, най-хубавото аз. "

Когато си окажете честа да споделите личната си обич, като кралска персона, която приема почести от хората всичко се трансформира. Силата и достолепието стават ваши, защото обичате и вярвате на това, което сте. Когато обичате и вярвате на себе си, стартира да ви върви във всичко. Най-трудното нещо за множеството от вас е да повярвате твърдо, че заслужавате обич. Не е належащо някой различен да ви обича. Вие не сте тук, с цел да събирате обич от други хора и да убеждавате себе си, че сте я заслужили. Като се задължите да обичате себе си и действате за осъществяването на това обвързване всеки ден, всичко ще си пристигна на мястото. Ставате цели и приключени. Тогава сте подготвени за връзка с различен човек, който също е приключен и тази връзка може да ви води в неразучени небеса.

* От книгата " Вестителите на зората ", Барбара Марчиняк, Издателство Аратрон
Изображения: baap.graphics, youtube.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР