За трета поредна събота феновете на бойните спортове ще имат

...
За трета поредна събота феновете на бойните спортове ще имат
Коментари Харесай

Трета онлайн тренировка по кикбокс със Семи Шилт – на 25 април от 18 часа

За трета поредна събота почитателите на бойните спортове ще имат опция да упражняват онлайн с кикбокс легендата и четирикратен първенец на Сериите К-1 Семи Шилт. Третата онлайн подготовка с нидерландското великолепие ще се организира в събота, от 18:00 часа (българско време).

Всеки, който желае да се включи в майсторския клас по кикбокс, би трябвало да изтегли авансово приложението StarLeaf, през което ще се организира видео тренировката, и да се записва гратис на този линк: https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6a

Регистрираните ще получат на електронната си поща назад писмо с дата, час и код за тренировката. С тях те ще имат опция да се включат в третия мастърклас на кикбокс величието 30 минути преди старта.

Поради техническите рестрикции на Star Leaf, късмет да упражняват онлайн със Семи Шилт ще имат единствено първите 100 души, които се записват.

Досега всички онлайн видеотренировки с ниделандското великолепие се увенчаха с голям интерес и възторг измежду участниците. Провеждането им се провежда като част от апелите на SENSHI и Семи Шилт да бъдем #ОтговорниВкъщи и #FGAUnited - да останем вкъщи и да упражняваме отдалечено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР