За трета поредна година Пощенска банка е сред големите победители

...
За трета поредна година Пощенска банка е сред големите победители
Коментари Харесай

Първо място за Пощенска банка в категория Нова услуга“ на BAAwards 2017

За трета поредна година Пощенска банка е измежду огромните спечелили в състезанието за изключителни достижения в маркетинговите връзки BAAwards’2017, проведен от Българската асоциация на рекламодателите. Ценната статуетка в категория „ Нова услуга “ за акцията „ Повече през днешния ден “ бе връчена на банката по време на публична гала, която се организира късно нощес. За поредна година състезанието отличи едни от най-силните марки на пазара и техните информационни екипи.

„ Щастливи сме, че още веднъж сме притежател на първа премия от този влиятелен конкурс, в една от най-оспорваните категории тази година. Успехът на кредитна стратегия „ Повече през днешния ден “ се дължи освен на смелия и новаторски метод в връзката й, само че и на неповторимото продуктово предложение, което е без аналог на пазара. Фокусирахме се главно върху изгодата за потребителя и неговото прекарване. В рекламната акция разказахме забавни, само че в това време разбираеми истории, поднесени с възприятие за комизъм. И постигнахме над 50% растеж в потребителското кредитиране по отношение на година по-рано “, разясниха от Пощенска банка.

Кампанията е осъществена от ръководство „ Корпоративни връзки и маркетинг “ на Пощенска банка с помощта и на информационна организация BBDO Group.

Тази година журито на BAAwards имаше нелеката задача да оцени рекорден брой кандидатури – за влиятелните награди се състезаваха 43 компании в общо 8 категории.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР