За тези хора няма студ, няма жега, има моменти, в

...
За тези хора няма студ, няма жега, има моменти, в
Коментари Харесай

Радев: ИТН се отварят към диалог

За тези хора няма мраз, няма горещина, има моменти, в които би трябвало да си свършат работата. Това съобщи президентът Румен Радев, сочейки служащи на полето в село Професор Иширково.

„ Така е и за българските политици, би трябвало да си свършат работата, да намерят консенсус, с цел да се пресекат кражбите, да се приключи порочният управнически модел. Сега, през днешния ден е българската политическа беритба, чакам българските политици да бъдат на висотата за българските жители. Искам да поздравя Има Такъв Народ с изборната победа. Това, което през вчерашния ден те започнаха, е отваряне към разговор, намиране на консенсус “, уточни Радев.

По мотив служебното държавно управление и концепцията то да стане постоянно, Радев съобщи, че това зависи от депутатите и от желанието на самите министри.

Народното събрание ще бъде свикано на 21 юли от 9 часа. " Възможно най-бързо, с цел да стартира този разговор с една ясна политическа вероятност.Трябва да се образуват парламентарните групи, да се извършат съвещания и по-късно да връча първия мандат. ", изясни президентът.

Той разяснява и уволнението на проф. Асен Балтов от " Пирогов ". " Мога да кажа, че аз съм делегирал цялостно право на министрите да дефинират своята политика, само че те би трябвало да го вършат с доказателства. Това е едно от огромните упования на всички българи. Да се откри модел на българското опазване на здравето. Очевидно актуалният модел не работи. ", съобщи Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР