За супермодела Наталия Водянова семейните ценности винаги са били много

...
За супермодела Наталия Водянова семейните ценности винаги са били много
Коментари Харесай

Семейна тайна на моделът Наталия Водянова: след 22 години тя откри сестра си

За супермодела Наталия Водянова фамилните полезности постоянно са били доста значими - за това я обичат милионите ѝ почитатели по света.

Рускинята е родена в оскъдно семейство в Нижни Новгород. Наталия и двете ѝ сестри, едната от които страда от аутизъм и церебрална парализа още от раждането, са отгледани от майка си.
Но едвам в този момент излиза наяве, че в действителност Водянова има още една по-малка сестра, Маша. Тя била дадена за осиновяване като бебе.
                             

За това по какъв начин Водянова намира сестра си след повече от две десетилетия, моделът приказва в извънредно изявление за американския Vogue.

Както се оказа, когато се ражда Маша, Наталия към този момент е на 18 години. Бащата на бебето отхвърля да помогне на майка ѝ. Той към този момент има трима наследници в ръцете си, единият от които, припомняме, е тежко болен. И по тази причина вземат решение да дадат момичето за осиновяване. Бъдещият супермодел сама е предложила такова решение на майка си. 

Дават бебето на семейство от Северна Каролина. Там тя получава името Джени - Дженифър Бърнс.

Според Водянова, по-късно тя се пробвала да откри сестра си, само че всички опити били несполучливи. Наталия се записала в базата данни за търсене на изчезнали членове на фамилията. И едвам неотдавна службата издала ДНК съвпадане. Така сестрите се намерили след 22 години.

Между другото, самата Водянова за първи път стана майка на 19-годишна възраст. Скоро след раждането тя се омъжи за бащата на детето, нейния обичан английски благородник Джъстин Портман. И макар че не беше толкоз богат, колкото настоящия брачен партньор на Водянова, Антоан Арно, той можеше да обезпечи най-малко най-необходимото за жена си и нейното семейство.
                             

Освен това кариерата на Водянова към този момент се развива доста бързо по това време. По-късно Джъстин призна, че брачната половинка му доста бързо почнала да носи пари на фамилията доста повече от него.

Така че почитателите на Водянова чакат със спотаен мирис продължението на тази история - те са сигурни, че са им посочили единствено дребна част от фамилните секрети на супермодела.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР