За специален повод или просто за "почерпка" на душата –

...
За специален повод или просто за "почерпка" на душата –
Коментари Харесай

Ако сте истински фен на сладкото, посетете тези места

За специфичен мотив или просто за "почерпка " на душата – визитата в сладкарница би трябвало да носи същинска приятност и да те потапя в приятна конюнктура. Където най-важното е да се чувстваш уютно.

Като същински оазис за всички фенове на сладкото, сладкарниците би трябвало да са такива, че прекарвайки част от свободното си време в тях, да изпиташ оптималното наслаждение от парчето торта или сладкиш.

В новия епизод на уеб поредицата за градски живот Urban Life водещият Алекс Петренко ни демонстрира своята персонална ранглиста на най-хубавите сладкарници в София.

Ако и вие самоуверено можете да се наречете шоко-маниаци или сте същински фенове на сладкото – вижте видеото горе, с цел да разберете кои са най, но най-вкусните сладкарници, от където напряко няма да ви се излиза!

Urban Life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за "вървежни " барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.

Вижте още:

Почитателите на кафето би трябвало да посетят тези места

Къде може да хапнете най-вкусното суши в София

Най-подходящите места в София за първа среща

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР