За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру вече се

...
За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру вече се
Коментари Харесай

Екзотичен топмодел радва зрителите на Нова

За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру към този момент се е снимала за топсписания у нас. Модел е от пет години, като сбъдва детската си фантазия. Другата ѝ огромна цел била малкия екран и към този момент е в актива ѝ. Екзотичната си хубост дължи на микс от гени – майка българка и татко нигериец. Израснала е в ж.к. „ Люлин “ и е приключила испанска гимназия, а с днешна дата учи „ Неформално обучение “ в Софийския университет. В свободното си време се занимава професионално с танци. От понеделник Стефани ще буди феновете на Нова с прогнозата за времето.

„ Аз съм доста безоблачен, положителен и ухилен човек. Винаги давам всичко от себе си. Старая се оптимално да бъда естествена. Нямам опит в телевизия, само че това няма значение, тъй като с всичко се привиква. “

„ Преживях контузия, която ме накара да осъзная от дребна по-важните неща в живота. Това е загубата на татко ми. Тежко е. Хората, които са претърпели нещо сходно, знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш, в моя случай с усмивка и с това да продължа напред. Моята баба ми оказа помощ доста. От дребна искаше да имам повече обществени контакти, участвах в доста състезания за хубост и разнообразни гении. Тя беше индивидът, който ме построи. Много съм ѝ признателна! „ Трябва да оценяваш всеки един миг! Защото в никакъв случай не знаеш какво може да се случи на следващия ден! “ – това е най-важният съвет, който тя ми е давала. “

„ Специалността, която уча, се занимава с педагогика, само че се концентрира върху по-алтернативни способи на образование. Защото децата научават нещата по-лесно посредством игри. Искам да имам школа за деца, да преподавам езици, да вземем за пример британски и испански, даже френски “, споделя Стефани.

„ Когато бях на 15 години още веднъж баба ми ме подтикна да потегли на кастинги. Твърдеше, че съм доста хубава. Първата ми изява беше в музикален клип. Оттам си потеглиха нещата, фотосесии, реклами за чужбина “, спомня си топмоделът.

„ Винаги съм желала да работя в телевизия, а нещата станаха доста ненадейно. Изключително благодарна съм за опцията! “, безапелационна е тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР