За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру вече се ...

За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру вече се

Кое е новото момиче на времето на NOVA

За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру към този момент се е снимала за топсписания у нас. Модел е от пет години, като сбъдва детската си фантазия. Другата ѝ огромна цел била малкия екран и към този момент е в авоара ѝ. Екзотичната си хубост дължи на микс от гени – майка българка и татко нигериец. Израснала е в ж.к. „ Люлин “ и е приключила испанска гимназия, а с днешна дата учи „ Неформално обучение “ в Софийския университет. В свободното си време се занимава професионално с танци. От понеделник Стефани ще буди наблюдателите наNOVAс прогнозата за времето.

„ Аз съм доста безоблачен, положителен и ухилен човек. Винаги давам всичко от себе си. Старая се оптимално да бъдаестествена. Нямам експеримент в телевизия, само че това няма значение, тъй като с всичко се свиква. “
свързани новини111256на 16.05.20216764на 03.12.2020
„ Преживях контузия, която ме накара да осъзная от малка по-съществените неща в живота. Това е загубата на татко ми. Тежко е. Хората, които са претърпели нещо сходно, знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш, в моя случай с усмивка и с това да продължа напред. Моята баба ми оказа помощ доста. От малка искаше да имам повече обществени контакти, участвах в доста състезания за хубост и разнообразни гении. Тя беше индивидът, който ме построи. Много съм ѝ признателна! „ Трябва да оценяваш всеки един миг! Защото в никакъв случай не знаеш какво може да се случи на следващия ден! “ – това е най-същественият съвет, който тя ми е давала. “

„ Специалността, която уча, се занимава с педагогика, само че се концентрира върху по-различни способи на образование. Защото децата научават нещата по-просто посредством игри. Искам да имам школа за деца, да обучавам езици, да вземем за пример британски и испански, даже френски “, споделя Стефани.

„ Когато бях на 15 години още веднъж баба ми ме подтикна да потегли на кастинги. Твърдеше, че съм доста хубава. Първата ми изява беше в музикален клип. Оттам си потеглиха нещата, фотосесии, реклами за чужбина “, спомня си топмоделът.

„ Винаги съм желала да работя в телевизия, а нещата станаха доста ненадейно. Изключителноблагодарна съм за опцията! “, безапелационна е тя.

Източник: pik.bg