За шеста поредна година кампанията Holiday Heroes ще дари надежда

...
За шеста поредна година кампанията Holiday Heroes ще дари надежда
Коментари Харесай

Holiday Heroes отново събра известни доброволци

За шеста поредна година акцията Holiday Heroes ще подари вяра и празнична софра на 5000 фамилии в потребност. Благотворителната акция стана традиция по Коледа и Великден.

Инициатор на концепцията е Майкъл Струмейтис. Паралелно с бизнеса си в България, той започва и своята активност в интерес на хора, за които празниците несъмнено не са щастливи дни.

Времето преди Коледа обичайно се свързва с всевъзможни благотворителни акции. Но Holiday Heroes е друга. За да бъдем част от нея, не е належащо просто да дарим несъмнено сума. И тъй като времето е най-ценно за модерния човек, точно дарявайки част от него, може да бъдем същински потребни.

 Снимка 329628

В огромни супермаркети в цялата страна е проведено събиране на артикули от първа нужда. Макар Holiday Heroes да разчита най-вече на корпоративни донори, не по-малко значими са и доброволците , които другар и обработват даренията. Без тях акцията не би могла да се осъществя.

 Снимка 329630

Звездна поддръжка

Традиционно към този момент стана и присъединяване на известни персони в нея. Те стават част от усиления труд, който кипи в склада. Често се ангажират и с превозването на пакетите до хората в потребност.

През миналия уикенд в сортирането и пакетирането на празничните пакети се включиха интензивно част от най-актуалните риалити звезди. Победителят от Big Brother: Most Wanted Джино Бианкалана дружно с Даниел и Алекс Петканови с усмивка се сляха с десетките доброволци.

 Снимка 329631

Теди Кацарова и Мис Плеймейт 2016 - Маги Бадер , също се включиха в подготовката и предаването на пратките. Волейболистът Владо Николов пък оказа помощ екип от доброволци в столичен супермаркет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР