За сексуален проблем (дисфункция) се определя всяко нарушение, настъпило на

...
За сексуален проблем (дисфункция) се определя всяко нарушение, настъпило на
Коментари Харесай

Качествени интимни преживявания без значение от възрастта

За полов проблем (дисфункция) се дефинира всяко нарушаване, настъпило на която и да е от 4-те етапи на интимния контакт: възбуденост, плато, оргазъм и разпределяне, както и попречило удоволствието от интимното другарство. Затрудненията могат да се появят при мъже от всички възрасти изключително при такива, всекидневно подложени на стрес и тревога или склонни към меланхолия. С напредването на възрастта, несъмнено, честотата им нараства. Определени здравословни проблеми, измежду които диабет, сърдечно-съдови болести, неврологични нарушавания, хормонални несъответствия, както и страничните резултати на някои медикаменти, в това число антидепресанти, също редуцират половото предпочитание и функционалност. И т.к. за мъжете е особено да отсрочват консултацията със експерт, постоянно положението се задълбочава.

Медицината през днешния ден предлага разнообразни лечения, ориентирани към възстановяване на половите благоприятни условия на мъжа. Сред тях е качествено нов метод. Тя повлиява повода за половите неуспехи без инвазия и без потребление на стимуланти. Чрез въздействието на характерни импулси, които се подават в няколко зони на таза и половия член, се освобождават растежни фактори, които подтикват процеса неоангиогенеза – или образуване на нови кръвоносни съдове. Те укрепват отслабената съдова мрежа, усилват кръвотока, с което подкрепят положителното кръвонапълване и стабилната еректилна функционалност.

-->

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е одобрен в здравната процедура способ. Протоколът включва 6 процедури, всяка от които трае по 10-15 минути. Терапията се назначава също и при болест на Пейрони за разтрошаване на плаките,  при простатит за унищожаване на възпалението, както и за профилактична грижа за мъже над 40 за да се забавят първите „ засечки “.

ЛЕЙЗЪР МЕД – иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия. При тежки положения на ЕД медицината разчита на за възвръщане на потентността на мъжа.

Прегледът в включва: консултация с уролог, показател на ЕД, доплерово проучване, активиращ тест + ТЕСТОСТЕРОН.

тел. 02 4 760 760; моб. 089 952 11 01; .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР