За сътрудник в парламента е назначен личният охранител на Кирил

...
За сътрудник в парламента е назначен личният охранител на Кирил
Коментари Харесай

Ето го новия Спецов на Асен Василев! Този път пази задника и на Кирил Петков

За помощник в Народното събрание е назначен персоналният охранител на Кирил Петков и Асен Василев. Лъчезар Ставрев, който с дебелия си врат и обръсната глава повече наподобява на мутра от 90-те години на предишния век, е посочен в уеб страницата на Народно събрание като консултант по сигурността на партията, написа „ Уикенд “.  
Очевидно услугите му, са толкоз ценени от Политическа партия, че е организиран на работа още със старта на 49-я парламент. До момента от правото си да назначат персонални сътрудници, са се възползвали единствено обединението ПП-ДБ.
Сред посочените от тях имена има хора с прелюбопитни биографии, измежду които несъмнено най-атрактивен е Лъчезар Ставрев.
От страницата на Народно събрание излиза наяве, че здравият юначага, който би трябвало да дава оферти за законодателни промени, е със приблизително обучение. Депутати разкриват, че не чакат Ставрев да прави тази работа, а назначението му като помощник е единствено прикритие на работата като телохранител на Петков и Василев в Народното събрание.
Ставрев го играе гавазин още от предишния парламент като и в двата случая е вписан като помощник на депутата Искрен Митев, който е измежду най-доверените хора и любимци на съпредседателя на Политическа партия – Асен Василев.
До назначението на мутроподобния Ставрев се стига, откакто водачите на Политическа партия, са всекидневно унизени от няколко публицисти.
Охранителят мъчно може да бъде сгрешен, защото с изключение на солидната си фигура и безпардонно държание, всекидневно се явява на работа в раздърпани черни облекла. Облеклото му опонира на дрескода на депутатите и посетителите в постройката, само че все пак, никой не смее да му направи забележка.
По време на кабинета „ Петков “, Ставрев, който другояче е със приблизително обучение е назначен на щат в Министерството на финансите, в отдел „ Обща администрация “ с месечна заплата от 1700 лева Макар да не схваща нищо от финанси се задържа на работа там 7 месеца. След свалянето на държавното управление на Политическа партия, той небрежно е разкаран от министерството, с цел да цъфне в Народното събрание като надзирател на патрона си.
Както към този момент стана ясно от правото си на сътрудници са се възползвали единствено коалиция ПП-ДБ. Пръв това е направил Асен Василев, който още веднъж избира за собствен консултант по връзки с медиите Лидия Колева, която в предишното е работила в организацията на Диана Дамянова „ Д енд Д “, чиито услуги години наред употребява „ Лукойл “. Колева е дружно с Василев още от времето, когато бе вицепремиер и явно не пропуща да се възползва от това.
Наскоро стана ясно, че е проверявана от служебното държавно управление поради спор на ползи. Повод за това става извоювана от брачна половинка й Васил, разгласен и като сътрудник на Държавна сигурност, тлъста социална поръчка за доставка на програмен продукт на Национална агенция за приходите, която по това време е директно подчинена на Асен Василев.
Сред дребното обзавели се към този момент с лични сътрудници е и изгоненият от Българска социалистическа партия и сегашен народен представител Явор Божанков, който за собствен консултант по районната политика е вписал ексколегата си Богомил Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР