За съжаление, времето е толкова непостоянно, че ежедневно се чудим

...
За съжаление, времето е толкова непостоянно, че ежедневно се чудим
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи как да носим блуза или тениска под роклята

За страдание, времето е толкоз непостоянно, че всекидневно се чудим какво тъкмо да облечем. Искаме към този момент да разголим и раменете си, само че не си отдава доста тази опция. Но пък това не пречи да извадим от летните си рокли и просто да сложим някоя блуза, риза или тениска под тях, в случай че не е задоволително топло. 
               

Така наречената slip dress или казано на български рокля вид " нощница " още веднъж се прокрадва сред трендовете, наред с вършиме поли от сатен. Може би пазите някоя от предходен сезон, тъй че е време да я извадите от дрешника и да я разноските из града. А може би сте си купили нова и към този момент нетърпеливо очаквате лятото, с цел да я покажете. Е, може да го извършите още в този момент, като сложите под нея изчистен бял. Комбинация, която обожаваме от момента, в който се наложи преди време. Освен това можем да я носим и с кецове, и със сандали на ток.
               

За по-елегантен свършек по-добре изберете риза, която може да е с някоя от тези огромни ретро яки, които са на всички места, а роклята в този случай може да е вид " сукман " или просто без ръкав. Съчетание, което е уместно и за офиса. Имате цялостна независимост да откриете своя комфорт и той постоянно ще наподобява забавно, изключително в случай че комбинирате по-ярки цветове или принтове. Аксесоарите също ще обогатят тоалета, тъй че не пропускайте да добавите и някое красиво украшение или нещо за коса, а на ви чакат страхотни шопинг хрумвания за задачата. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР